Radu Nicosevici, la PRESSALERT LIVE, despre intenția primarului Timișoarei de a muta...

Radu Nicosevici, la PRESSALERT LIVE, despre intenția primarului Timișoarei de a muta dezbaterile publice pe Facebook: „Una dintre cele mai jenante chestiuni inițiate de Nicolae Robu” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Radu Nicosevici, președintele Academiei de Advocacy, a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că nu este de acord ca dezbaterile publice să fie mutate pe Facebook, așa cum și-ar fi dorit primarul Timișoarei, Nicolae Robu, fan al celebrei rețele de socializare. Radu Nicosevici a ținut să precizeze că, din punctul său de vedere, intenția primarului Timișoarei de a muta dezbaterile publice pe Internet reprezintă „una dintre cele mai jenante chestiuni inițiate de Nicolae Robu, e o chestiune proastă.


Spun NU dezbaterilor publice pe Facebook”.

Vă reamintim că, în această vară, senatorul Petru Ehegartner, fost penelist, a inițiat un proiect care permitea desfășurarea dezbaterilor publice în mediul online, dar acesta a fost respins. Proiectul a fost inițiat la recomandarea primarului Robu care, nu de puține ori, se folosește de rețeaua de socializare pentru a face sondaje printre timișoreni. „Nicolae Robu spune că e ideea lui, cert e că Petru Ehegartner a avut inițiativa, dar legea stă într-un sertar, nu s-a mai mișcat nimic în Parlament. Dacă s-ar fi mutat dezbaterile publice pe Facebook, s-ar fi eliminat confruntarea directă cu cetățeanul”, a conchis Radu Nicosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.