REDEȘTEPTAREA : Fonduri ale Primăriei Lugoj condusă de pesedistul Boldea au ajuns...

REDEȘTEPTAREA : Fonduri ale Primăriei Lugoj condusă de pesedistul Boldea au ajuns la firma controlată de şeful său de partid, Titu Bojin. Vezi care a fost mecanismul

3
DISTRIBUIȚI

Lugomet SA, firma controlată de președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin,  cel care a condus, până de curând, PSD Timiş, a beneficiat de bani de la Primăria Lugoj, condusă de pesedistul Francisc Boldea, în trei lucrări de investiții ale municipalității, au dezvăluit jurnaliștii de la săptămânalul Redeșteptarea din Lugoj, într-o anchetă publicată, astăzi, în ediția tipărită. Conform acestei surse aproape 3 milioane de lei au ajuns direct sau prin intermediar în conturile firmei Lugomet.

„Structura de la Piaţa din Lugoj este cumpărată de constructorul Matcon de la firma Visual Steel din Timişoara. Aceasta însă nu este societate producătoare de structuri de fier, ci doar le comercializează. Mergând mai departe, am reuşit să descoperim că întreaga cantitate a fost cumpărată de Visual Steel de la Lugomet. Mai exact, în documente, între fabrica de pe strada Timişoarei şi piaţă structura metalică a mai făcut şi un drum de Timişoara. Contractul semnat pentru realizarea pieţei este de 4,33 milioane lei plus TVA, din care aproximativ 1,3 milioane lei au mers la Lugomet. La fel s-a întâmplat şi la cinematograf unde mai multe grinzi metalice au fost cumpărate de Matcon, de această dată subcontractor al firmei Avitech, de la aceeaşi firmă timişoareană care la rândul ei a cumpărat fierul de la Lugomet (trei firme între Primărie şi Bojin!!!).


Conform surselor, până şi cele două seturi de scări care urcă spre camerele de proiectare a filmelor sunt din fier de la Lugomet. Jumătate din „Podul lui Boldea” este realizat de asemenea din metal, tot la Lugomet, chiar dacă în era betonului rar se mai întâlnesc poduri bazate pe construcţii metalice. În cazul podului peste râul Timiş, încă de la data montării tăblierului metalic se ştia că acesta este fabricat la firma lui Bojin. Tablierul realizat la Lugomet are o lungime de 48 de metri, lăţime de 1,4 m, o greutate de 32 de tone şi a fost realizat în circa trei luni. Firma lui Bojin a încasat pentru această structură suma de 1,4 milioane lei plus lucrări suplimentare de aproximativ 100.000 de lei.Primăria a refuzat să ne ofere orice informaţie legată de producătorul structurilor metalice de la cele trei mari lucrări pe care le-a plătit din bani publici”, scriu cei de la Redeşteptarea.

Nici Titu Bojin, nici Francisc Boldea nu au putut fi contactaţi de PRESSALERT.ro pentru a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu dezvăluirile din presă.

 

3 COMENTARII

  1. Si povestea merge mai departe.
    Cum intri in Timisoara, dinspre Lugoj,la Apele Romane, in curte cu Statia Meteo.
    Nu-i asa doamna Aurica Gal?
    Ai cumva frisoane?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.