Revelion de neuitat pentru primarul Timișoarei. Ce a făcut Nicolae Robu înainte...

Revelion de neuitat pentru primarul Timișoarei. Ce a făcut Nicolae Robu înainte de trecerea în 2015

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-588222159">

Nicolae Robu a sărbătorit trecerea în 2015 în Dubai, alături de soție și de fiica sa Andreea, iar cea mai importantă destinație turistică din Emiratele Arabe Unite s-a ridicat la înălțimea renumelui dobândit în ultimii ani. Cea mai înaltă clădire a lumii, Burj Khalifa, a fost și de această dată în centrul antenției, oferind la miezul nopții un spectacol unic.

Clădirea care are 828 de metri înălțime a fost împânzită cu zeci de mii de leduri care au creat jocuri de lumini spectaculoase înainte de miezul nopții și au completat artificiile nu mai puțin spectaculoase lansate odată cu trecerea în noul an.

Deși aflat în vacanță cu familia, Nicolae Robu n-a uitat de contul său de Facebook, unde a publicat, în ultima zi a anului, un text voluminos în care enumeră, din nou, realizările din cei doi ani și jumătate de mandat.

2 COMENTARII

  1. Cantaretul lautar rrobu si-a luat si sculele cu el! poti ramane la arabi în Dubai, alături de soție și de fiica sa Andreea (Fam.pressidentiala ca pe timpul lui ceasca!)!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.