SCRISOAREA adresată primarului Robu, de inițiatorul protestului împotriva clanului Cârpaci. Ce reacție...

SCRISOAREA adresată primarului Robu, de inițiatorul protestului împotriva clanului Cârpaci. Ce reacție DUBIOASĂ a avut edilul pe Facebook

6
DISTRIBUIȚI

”Eu nu sunt Cârpaci! Tu ești timișorean?” – aceasta este întrebarea pe care timișoreanul Corneliu Vaida i-o adresează edilului Nicolae Robu. O scrisoare deschisă, postată pe rețeaua de socializare unde edilul comunică mai mereu cu cetățenii orașului. Vaida ține să-i arate obrazul pentru un gest făcut, tot pe Facebook, ieri, când, la câteva ore după ce i-a fost semnalat protestul virtual împotriva terorismului imobiliar practicat de clanul Cârpaci, primarul a șters de pe pagina sa de Facebook dialogul.

”Stimate Domnule Primar Nicolae Robu, la 24 de ore de la lansarea protestului virtual împotriva abuzurilor și a a terorismului imobiliar practicat de clanului Cârpaci, s-au raliat la această acțiune peste 600 de timișoreni. Dumneavoastră, care vă bazați în deciziile luate și pe sondajele pe care le efectuați pe pagina dvs. de Facebook, ar trebui să realizați că până în acest moment peste 600 de timișoreni nemulțumiți(!) și în același timp contribuabili, doresc niște răspunsuri! Acest protest virtual prin care vi se solicită imperios o atitudine fermă față de abuzurile de natură penală comise în decursul anilor de către clanul Cârpaci, este o formă de dialog pașnic între cetățenii nemulțumiți, administrația locală și organele de aplicare a legii.


Tulburarea de posesie, vandalismul, distrugerea, amenințările, ultrajul sunt doar câteva din încadrările faptelor celor incriminați. Manifestările de stradă nu sunt scopul acestui demers! Scopul acestui demers este ca LEGEA să fie aplicată – indiferent de etnia cetățeanului culpabil – și cetățeanul de bună credință să fie protejat de ea!

În acest sens vă rog să ieșiți public și să explicați cetățenilor Timișoarei, ce măsuri s-au luat în acest sens până acum, ce măsuri preventorii se vor lua, ca pe viitor asemenea acte să nu mai tulbure viața cetățenilor onești.

De asemenea dorim să aflăm ce diligențe ați depus pe lângă organele de drept, pentru a avea soluționări cât mai urgent la sesizările depuse.

Va reamintesc – ca exemplu – că la peste doi ani de la manifestațiile pentru reabilitarea „Casei Muhle”, când Primăria a facut o sesizare penală organelor în drept, nici până acum nu am aflat care este stadiul anchetei! Sper că dvs. sunteți cel puțin la fel de interesat ca și mine de aceasta.

În concluzie doresc sa va asigur de întreaga mea disponibilitate la dialog și la colaborare pentru binele urbei”, se arată în scrisoarea semnată de Corneliu Vaida, cetățean contribuabil.

6 COMENTARII

  1. bravo dom’ vaida,
    dar…inutil…
    cata vreme complicii lui borha, oancea, ciuhandu, orza, COJOCARE, MIUT, „unii” judecatori, procurori, notari, avucatz si politisti(fosti si actuali) inca sunt la …butoane.
    achiesez la actiunea dvs. dar in cazul de fata este nevoie de ceva mai mult…ciomege si bate in capul banditilor…tzigani si celor care le-au acordat protectie ani indelungati.
    in ce va priveste; va cunosc de ani buni…va stiu di anii ’90…daca sunteti curat asa cum va pretindeti (omitand eventual anii de inceput din functionarea camerei de comert…

    • Vaida rasist?trecema si pe mine la rasisti!Urasc tiganii de orice fel,nu te astepta sa cad de mila vreunui cioroi !!!si @ady-as vrea sa te vad cat esti de „democrat european” cand o cioara din asta iti fura tot !

  2. ACESTI TIGANI TREBUIE SA NE DEA RASPUNS ,UNDE LUCREAZA SI CIT CISTIGA SI CE INPOZITE AU PLATIT PE CISTIGURI,ACESTI OAMENI NE TIN DE FRAIER PE TOTI CU AJUTORUL CELOR DE LA PRIMARIE SI CU NOTARI CARE LE NOTIFICA TOT FELUL DE ACTE FALSE.
    DE UNDE AU AVUT ATITEA MILIOANE DE EURO SI EI NU LUCREAZA NICI UNDE?
    CIND VOR DA SOCOTEALA DE ATROCITATILE PE CARE LEAU FACUT LA UNI LOCATARI SI PRESIUNOILE CA SA IASA DIN CAS?
    CIND VOR DA SOCOTEALA PENTRU SPITAL;ELE CARE AU FOST LUATE CU ACTE FALSE?
    AU SCOS BOLNAVI DE CANCER DE LA SITALUL DE PE MIHAI VITEAZU ,SI BATJOCORITI ,SI-AU MONTAT PATURI SI MUZICA IN SALOANE ,NU AU TINUT CONT CA SUNT OAMENI CARE SE LUPTA PENTRU SUPRAVETUIRE?

    CINE VA DA SOCOTEALA IN FATA TIMISORENILOR PENTRU TOT CE AU FACUT PINA ACUM
    TIMISORENI TREBUIE SA SE ADRESEZE DNA SI SA-I VERIFICE PE FIECARE IN PARTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.