Seară de neratat pentru melomani: Horea Crişovan şi Adi Dinu într-un concert...

Seară de neratat pentru melomani: Horea Crişovan şi Adi Dinu într-un concert ultra-acustic

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni vor avea parte de un regal deosebit alături de doi muzicieni ai orașului care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Horea Crişovan şi Adi Dinu, evenimentul fiind programat să se desfăşoare vineri, 9 ianuarie, la Club 30.

Născut în data de 9 ianuarie 1959, Adrian Dinu-Schwartz, este unul din acei muzicieni timişoreni care a hotărât să-şi trăiască viaţa în Germania, dar pe lângă acest „exil“ alături de vechii săi colegi de trupă a reuşit să reactiveze legendara formaţie Abra, care anul trecut, în luna septembrie, a susţinut un concert de comeback în faţa timișorenilor. ABRA a luat naştere în Timișoara în 1984 şi este compusă din Adrian Schwartz-Dinu (chitară, voce), Christian Podratzky (bass) şi Vali Potra (tobe, clape).


Primii doi muzicieni trăiesc de ceva vreme în Germania. Una din piesele trupei a fost inclusă în cadrul albumului „Muzici din diaspora – discul emigranţilor“, produs de Soft Records, un material discografic realizat de Doru Ionescu, care a apărut alături de cartea intitulată „Poveşti cu cântec din diaspora – 100 de români şi aventurile lor muzicale”.

Horea Crişovan s-a născut în 22 februarie 1973 şi anul trecut a lansat primul album dicografic solo, „My Real Trip“. Printre cele 13 piese care alcătuiesc acest debut discografic se numără şi „Marco Polo”, o melodie în care apare şi singurul invitat al acestui album, care este celebrul chitarist macedonian Vlatko Stefanovski, cunoscut printre altele şi graţie faptului că a activat în trupa Leb i Sol. Concertul celor doi muzicieni se anunţă a fi unul ultra-acustic, iar ora de începere a acestui spectacol de neratat pentru melomani este 21.00.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.