Secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, reţinut în declaraţii pe durata...

Secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, reţinut în declaraţii pe durata interimatului. Ce plan are şi ce spune despre atmosfera din partid după plecarea lui Bojin

0
DISTRIBUIȚI

A treia zi de Crăciun a fost un prilej numai bun ca pesediştii din Timiş să anunţe că şi-au făcut ordine în propria ogradă. După cum se ştie, ultima lună a anului trecut a adus schimbări majore în cadrul filialei judeţene. Pe de o parte, săltat de mascați şi anchetat de DNA pentru un amplu caz de corupţie care cuprinde mai multe primării din judeţ, şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a demisionat din funcţie, decizia acestuia fiind anunţată pe Facebook, printr-o postare sponsorizată.

Pe de altă parte, de veşti mult mai bune a avut parte deputatul Sorin Grindeanu, care a primit mai mute voturi de încredere de la nivel naţional. Primul a fost numirea ca ministru al Comunicaţiilor în cabinetul Ponta, iar al doilea instaurarea la şefia PSD Timiş, în regim de interimat. Filiala Timişoara a social-democraţilor va fi condusă interimar de deputatul Florin Bîrsăşteanu şi de Sebastian Răducanu, preşedinte executiv.

Tot anul trecut, PSD a suferit o altă pierdere grea după ce secretarul executiv Marcel Mihoc a demisionat în plină campanie eletorală.


Locul acestuia a fost ocupat de consilierul judeţean Adrian Negoiţă, fost sindicalist şi şef al Comisiei de Cultură din cadru CJT.

Conform unui comunicat al filialei locale, „în cadrul şedinţei s-a stabilit ca până în luna martie să aibă loc Conferinţa de alegeri a preşedintelui PSD Timiş şi a viitorului Birou Permanent Judeţean”.

Până atunci însă pesediştii sunt ocupaţi cu reorganizarea. Adrian Negoiţă a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am un singur plan, momentan sunt interimar, dar marea grijă pe o avem cu toţii este pregătirea conferinţe judeţene. Dacă voi fi ales secretar executiv, mă voi gândi la planuri de viitor”.

Legat de viitorul PSD Timiş fără Titu Bojin, Negoiţă ne-a spus că „lucrurile merg înainte, sunt normale, membrii de partid îşi fac treaba, nu pot să spun că e mai rău, e un suflu nou, tânăr. Noi ne dorim să facem multe lucruri bune pentru viitorul PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.