Șefii Poliției Timiș încearcă să-și obțină libertatea la Curtea de Apel Timișoara...

Șefii Poliției Timiș încearcă să-și obțină libertatea la Curtea de Apel Timișoara UPDATE 3 Cine este eliberat

13
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara judecă astăzi contestațiile celor arestați în dosarul corupției din Poliția Timiș – comsiarul șef Sorin Munteanu, comisarul șef Florin Bolbos, comisarul șef Marcel Crăciunescu, primarul din Recaş, Pavel Teodor, Marian Temu, şeful Poliţiei Recaş și Doru Berzescu, şeful Poliţiei Locale Recaș. Aceștia au fost arestați pe 30 de zile de Tribunalul Timiș, care a considerat că motivele invocate de DNA în solicitarea de arestare sunt justificate. Judecarea procesului la Curtea de Apel începe la ora 11.00. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate informațiile legate de evoluția cazului.

UPDATE 1 Ședința de judecată a început la 11,30, instanța anunțându-i pe avocați că au la dispoziție maxim 20 d eminute pentru pledoarie

UPDATE 2 La ora 14.20, ședința de judecată s-a încheiat, soluția urmând să fie anunțată peste aproximativ trei ore.


Avocații inculpaților au încercat să convingă instanța că nu se justifică menținerea acestora în arest. Comisarul șef Florin Bolbos a avut cel mai mare număr de apărători care au pledat în favoarea eliberării sale, cinci.

UPDATE 3 După mai multe ore de deliberări Curtea de Apel Timișoara a decis să  admită contestațiile depuse de Marian Temu și Doru Berzescu, în cazul celorlalți 4 respingându-le contestațiile ca fiind nefondate. În cazul celor 2 care vor fi eliberați din arest, instanța a dispus cercetarea sub control judiciar, aceștia având mai multe interdicții printre care și acelea de a se întâlni cu alți martori sau inculpați din dosar.

13 COMENTARII

  1. dar la caras resita, nu se baga dna, ca doar tot asa se baga politicul in numirea si schimbarea directorilor deconcentratelor, toate verificarile interne sunt musamalizate, pina cind ????
    -Reper 24, Un comisar îl acuză pe primarul Stepanescu de presiuni politice (I si II)
    18 noiembrie 2014

  2. Uita-te la fetele lor, pe chipul lor se citeste frica, deznadejdea! Nu mai sunt cocosi si ingamfati ca altadata. Deci pe ce se baza aceasta ingamfare de altadata? Pe faptul ca aveau burtile pline si multi sefi agarici la picioare, puteau da ordine, multi sefi agarici plecau capul in fata lor, erau servili, umili, ca ciuguleau si ei o leafa bunicica, 4 000 – 5 000 de lei. Fiti barbati adevarati acum cand veti iesi de la instanta cu catusele pe maini prin fata fostilor colegi politisti, a fostilor procurori cu care poate ati lucrat cand nu erati sefi, a fostilor sefi agarici inchinatori care acum se gandesc sa o puna de un smen ca sa va ia locul, si mai ales in fata a mii de romani care va vor vedea la televizor. Ma gandesc ca niste barbati adevarati nu vor incerca sa ceara mila de la instanta pentru a fi lasati sa doarma acasa alaturi de sotie si copii, prefacandu-ne cu totii ca nu s-a intamplat nimic. Ce-i drept confortul si mancarea de la bulau nu se compara cu confortul, caldurica si mancarica de acasa. Dar nici nu e nevoie! Acesti barbati adevarati si-au asumat aceste consecinte la momentul cand au comis marsaviile si acum sunt foarte nervosi pe ei insisi pentru ce au facut si sunt hotarati sa ceara instantei o pedeapsa pe masura faptelor, ba chiar mai aspra, si sa o duca cu indarjire pana la capat, dovedind ca sunt niste barbati adevarati, ca barbatia lor nu consta in a da ordine cu burtile pline unor sefi agarici ci in a suporta regimul detentiei cu demnitate, dovedind ca nu le e frica de ce va urma si ca vor fi un exemplu pentru ceilalti detinuti.

    • AROGANTI SI INFATUATI, DE ERAU LA PUTERE, AU ”SPATE” PUTERNIC, CEI MAI MICI CA EI SUNT CONSIDERATI NIMICURI, DAR PESTE CARE SE CALCA PENTRU A URCA CIT MAI SUS. SA PLATEASCA , DACA NU SUNT IN STARE SA-SI FACA MESEIA PTR CARE AU FOST PREGATITI, CI FAC DOAR PE PLACUL MAI MARILOR POLITICIENI.
      AR TREBUI SA INCETEZE ODATA AMESTECUL POLITICULUI IN STRUCTURILE MILITARE,K ACOLO OMUL TREBUIE SA FIE PROFESIONIST SA/SI FACA TREABA SI ATIT .DE CE ESTE NEVOIE SE FIE NUMIT POLITIC SEFUL POLITIEI , NU STIE SA PRINDA HOTII FARA ACORDUL PARTIDULUI ?

  3. Do-n procuror Trion Marius influentat de catre don procuror Brasoveanu seful acestuia au musamalizat ancheta in cazul impuscaturilor de la stadionul 1 mai astfel protejand gruparea lui Miki Boxerul care are ca subordonati pe popovnicu Valer , Boncu Lucian , Calafetean Marius , Flueratoru Antin ( tarzan) , Popovnicu Valer, ETC , prin intermediul acestor interlopi domni politisti de la serviciul de investigati criminale timisoara cum ar fi , Projab sau Rafaila ….. au banii adunati cu multa sudoare si devotament in a servi patria cu cinste si onoare imprumutati prin acesti interlopi mai sus numiti cu camata de pana la 100% iar acuzandui sau arestandui pe acestia siar da o palma la kkt aruncamd pe apa sambetei sumele f mari rulati prin servicii de camatarie ce acestii interlopi , astfel ca au influentat ancheta atat in cazul arestari fara probe si prin declaratii mincinoase dictate de catre don politisti pt al putea aresta si condamna pe cel care este si in ziua de azi arestat la domiciliu

  4. Pt abuz in serviciu nu e prea mult sa arestezi oamenii.doar nu sint un pericol public.Ăsta e linşaj politic aranjat de slugi dna si gunoaiele de procurori şi judecători de la Tribunalul Timiş.nu i-au prins cu bani sau averi fabuloase.nu ințeleg de ce atâta circ.cred ca pt fraieri si pt televiziune.

    • Asta e doar un caz! Dar gandestete pe cați subordonati au umilit in felul asta! Sa nu uitam cazul cu mașină prefectului in urma căruia politistul Luca a fost mazilit…din păcate atunci a suferit si Temu, a fost mutat pana când Luca si-a dat acordul sa fie mutat la Belinț.Rusine lor si mai ales lui Temu ca a aprobat ca un agent al sau sa treacă prin ce a trecut si el odată! De cand ma stiu eu, in politie tot așa s-a făcut abuz doar pentru a face voia politicului! Nu am văzut nici un politist felicitat fiindcă a amendat politicul, ci doar sancționat fiindcă nu a fost orientat! Felicitări DNA, sper ca viitorul sa fie mai bun!

  5. Este corect ca Munteanu Sorin sa stea in arest ca l-a mutat pe Kunta Kinte de pe plantatia politiei de la Recas pa alta plantatie in judet iar Popescu Gheorghe sa conduca Inspectoratul,chiar si interimar dupa ce l-a trimis acasa(in pensie)pe cms sef Peti Cornel ? Este corect ca Popescu sa conduca inspectoratul dupa ce a schimbat adjunctii de la sectii fara voia lor facind amenintari asupra lor? Este corect sa conduca Inspectoratul chiar si interimar dupa ce a fost cercetat pentru mai multe fapte ilegale iar instanta nu a spus ca este curat ci ca nu a fost cercetat legal? Este corect ca fostul ministru Cristian David sa stea in arest pentru ca a luat spaga in birou iar Popescu Gheorghe sa fie liber pentru aceiasi fapta ? Toate acestea se intimpla pentru ca unii se cred stapini de sclavi; Odangiu,Panduru,Dascalu,Palade,Popescu,Craciunescu,Bolbos si alti.Trebuie sa-ti fie frica sa iti faci serviciul in mod corect,sa fi cinstit sa ai simt civic ca altii dau in tine,iti cauta nod in papura inventeaza motive sa poata scapa de tine pe cai ilegale ? Bravo Kunta Kinte cinste tie ca ai luptat si sa demonstrat ca esti corect si normal.Acum cei ce pot,cred ca trebuie sa-ti restabileasca drepturile,sa fi despagubit de cei vinovati si sa fi avansat la exceptional chiar daca nu vrei sa dai nimic.Tu meriti acest lucru pentru ca ai fost corect si demn.Inca o data bravo tie si felicitari. IN ATENTIA STAPINILOR DE SCLACVI : MAI SINT SI ALTI KUNTA KINTE SI AU SI SUSTINATORI.

  6. Cine sunt cei 5 avocati pe care i-a avut dl.Bolbos? Stie cineva? Si de ce a vrut sa aiba 5 nu stiu, ca tot n-a rezolvat nimic. Doar cheltuiala mare si atat. I-a dle. unul din oficiu ca acum oricum nu rezolvi nimic, doar bani cheltuiti. ,,Succsesuri !”

  7. Exact cum am zis acum cateva zile,sita cerne,a inceput.asa incet vor fii elibeatii totiii iar in in scurt timp vor revenii in functiii si vor face ravagii intre angajati si vor putea furaaa iarin linistee.

  8. Domnisoara \doamna „ada” ,vorbesti asa ca sa nu taci ..in primul rand coruptii acestia trebuie linsati de lege exact asa cum scrie cartea pentru cate abuzuri si compromisuri au facut ,in al doilea rand revenind la vorbele mari ale lui aRABU agaricii \pionii trebuie acum sa-si faca si ei meseria ,de atatia ani subjugandu-i cei in cauza,fii realista ,nu-i vaita pe ei in ceea ce ii priveste averea … nu stii prea multe… sorry 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.