Şeful PDL Timiş, Dan Popa, planuri mari cu noul PNL. Ce spune...

Şeful PDL Timiş, Dan Popa, planuri mari cu noul PNL. Ce spune despre posibile alianţe şi intrarea la guvernare

0
DISTRIBUIȚI

Şeful PDL Timiş, Dan Popa, a anunţat planuri mari pentru anul 2015, dar şi pentru 2016, privind dezvoltarea PNL la nivel local şi expansiunea partidului la nivel naţional prin finalizarea fuziunii cu PDL.

În cadrul unei conferinţe de presă, Popa a spus că „prima măsură a fuziunii va fi ca până la 7 februarie să găsim o modalitate să unificăm filialele din comunele unde avem primar. A doua etapă se va lega de comunele unde avem mai mulţi consilieri şi ultimul pas va fi să ne ocupăm de celelalte comune unde nu avem primari. Ţinta noastră este foarte clară, ne dorim ca la alegerile din 2016 să câştigăm consiliul judeţean şi primăria şi la nivel de judeţ avem o ţintă cel puţin jumătate din primari.


E un ţel uşor de atins dacă ne mobilizăm. Referitor la fuziune, avem doar un protocol stabilit la început, în data de 31 ianuarie vom avea Consiliul Naţional de Coordonare în care vom participa în număr mare din partea ambelor majorităţi şi în cadul căruia se vor stabili normele metodologice legate de modul în care se vor face aceste fuziuni. Atât noi cât şi domnul preşedinte Robu considerăm că fuziunea într-un partid mare este absolut necesară. Cei care nu consideră la fel şi cred că mai sunt localităţi în care se mai joacă vor trebui să facă un pas lateral”.

Şeful PDL Timiş a comentat şi vizavi de intrarea la guvernare a PNL şi a spus că „eu mă consider în tabăra moderaţiei, nu cred că este firesc să primim traseiştii înapoi. Nu cred că sunt multe partide cu care putem face alianţe şi am văzut că Mircea Geoană face un partid şi face speră la o alianţă cu noi cam cum este în Germania, să dea Dumnezeu, am văzut că şi UNPR face nişte mişcări pentru schimbarea majorităţilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.