Silviu Paşca: „Sunt curios cum vor reacţiona timişorenii la noua mea melodie“....

Silviu Paşca: „Sunt curios cum vor reacţiona timişorenii la noua mea melodie“. Vezi unde va susţine fostul concurent de la Vocea României un concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Silviu Paşca, este nerăbdător să se reîntâlnească cu publicul timişorean, solistul care a devenit cunoscut pentru evoluţia sa la concursul Vocea României, urmând să se întoarcă cu un concert în oraşul nostru, care va avea loc sâmbătă 24 ianuarie la Heaven, de la ora 23.00.

„O să cânt pentru prima oară la Heaven şi totodată pentru prima oară dupa foarte multă vreme în Timişoara. Sper să regăsesc chipuri familiare şi prietenoase prin public, aşa cum mi s-a întâmplat de fiecare dată când am cântat la Timişoara“, ne-a declarat muzicianul. La finalul anului trecut, Silviu Paşca a lansat melodia „Crazy MTFKR”, un single produs în studiourile HaHaHa Production. Muzica este compusă de echipa de producători alcătuită din Smiley, Constantin Bodea, Lucian Tudor Naste, Dorian şi Alexandru Corlan, iar versurile au fost scrise de Silviu Paşca în colaborare cu Smiley, Dorian şi Mike Obinna Chigbundu.

„Sunt nerăbdător să cânt pentru prima oară noul meu single la Timişoara.


Sunt curios cum va reacţiona publicul timişorean la noua mea melodie. Voi veni alături de band-ul meu şi vom cânta live. Alături de mine vor fi Luci Naste (chitară şi electronice), Alex Corlan (bass şi electronice) şi Gore Teodorescu (tobe)“, a mai adăugat muzicianul.

Notorietatea lui Silviu Paşca a venit în cel de-al doilea sezon al concursului Vocea României, iar în 2013 a lansat, în colaborare cu Feli, piesa „Prima piatră”. În paralel, şi-a adunat „gaşca“ şi a pus bazele proiectului The Guy. În ceea ce priveşte proiectele viitoare, muzicianul pregăteşte mai multe piese. „Deocamdată lucrăm la mai multe piese, printre care sunt şi colaborări. Una dintre ele este alături de Cabron. Încă nu ştim când vom lansa ceva nou, însă important este că atunci când o să vină vremea să lansăm ceva nou, o să avem ce“, a mai adăugat Silviu Paşca. Biletele de intrare pentru acest eveniment costă 20 lei pentru băieţi, iar fetele au intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.