SLUGĂRNICIE Șeful Poliției Timiș stătea în picioare, primarul de Recaș – pe...

SLUGĂRNICIE Șeful Poliției Timiș stătea în picioare, primarul de Recaș – pe scaunul comandantului. Cum a reușit comisarul șef Muntean să-l facă să plângă pe agentul țintă

24
DISTRIBUIȚI

Slugărnicia șefilor din Poliția Timiș față de liderii politici a atins cote inimaginabile, unul dintre cele mai relevante episoade fiind surprise de anchetatori în sediul Poliției Recaș. Aici erau adunați șefii Poliției Timiș și din localitate pentru a-l convinge pe agentul care refuza să asculte ordinele primarului PSD Pavel Teodor de a nu-i mai amenda pe localnici să se mute. „La insistențele inspectorului șef, Temu Marian l-a sunat de două ori pe primarul orașului Recaș, Pavel Teodor, spunându-i că este invitat la sediul Poliției Orașului Recaș, unde este așteptat de inspectorul șef și adjunctul inspectorului șef. În birou și-a făcut apariția și primarul Pavel Teodor, care a dat mâna cu toți, în afară de partea vătămată D. D., după care, inspectorul șef s-a ridicat de pe scaunul șefului Poliției Orașului Recaș și l-a lăsat pe primar să ia loc, în timp ce ei au rămas în picioare.

Comisarul șef Bolbos Florin Mircea l-a întrebat pe primar cum se poate rezolva conflictul cu agentul şef D. D., edilul răspunzând că nu se poate rezolva nimic, că el are un target de peste 51% voturi la alegerile prezidențiale ce urmau să aibă loc, că el nu se poate desfășura din cauza poliţistului D. D., iar cât mai este el primar, acesta din urmă, trebuie să plece de la Poliția Orașului Recaș. Inspectorul șef Muntean Petru Sorin l-a întrebat pe agent ce are de zis, partea vătămată răspunzând că doreşte să rămână în continuare la Poliția Orașului Recaș, să respecte legea și să o aplice.  În acel moment comisarul șef Bolbos Florin Mircea s-a adresat primarului Pavel Teodor, spunându-i: “Domnule primar, începând cu data de 1 sau de 15 îi vom desființa funcția lui D.


și îl vom muta de aici”, au notat anchetatorii.

Ulterior acestui episod, agentul a fost chemat la biroul inspectorului şef şi i s-a comunicat că va fi mutat pentru a se îndeplini dorinţa primarului PSD, chiar dacă comisarul şef Muntean a încercat să nege evidenţa, susţinând că mutarea poliţistului nu se face din ordinul lui Pavel Teodor. Conform înregistrărilor de la dosar „partea vătămată i-a explicat plângând inspectorului șef că nu poate să se mute, deoarece este necesară prezența sa în localitate, având în vedere implicaţiile negative majore asupra sa şi a familiei sale, în sensul că tatăl său este bolnav și se află în întreținerea părţii vătămate, iar soția sa este și ea operată și are nevoie de el.

De asemenea, partea vătămată i-a mai comunicat superiorului său, inspectorul şef Muntean Petru Sorin și că naveta îi creează probleme, pentru că sunt costuri ridicate legate de carburant și uzura mașinii, iar el nu şi le poate permite. Aceste rugăminți ale părţii vătămate au rămas fără ecou, iar inculpatul  Muntean Petru Sorin a dat de înțeles că nu îl interesează, acceptând  producerea tuturor acestor consecinţe vătămătoare pentru drepturile şi interesele legitime ale părţii vătămate”.

 

24 COMENTARII

  1. La Bolbos in arest nu merg “gelatii”sa-i ceara sa-si demisia “ca asa cere Bucurestiul”cum facea si el cu alti politisti arestati. Se lauda in toate mediile ca el este cel mai incoruptibil politst si isi tragea sforile sa ajunga sef.Dar ti-ai gasit cu Gica P.,asta ca sa-l mai barfesti.

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/01/presedintele-consiliului-judetean-timis-pesedistul-titu-bojin-din-nou-la-dna-pentru-ce-trebuie-sa-dea-explicatii/comment-page-1/#comment-190020

    • Despre sluile lui Bojin de la Apele Romane cand vorbim?
      Cum se ajunge director?
      Cum se ajunge director de SGA Timis?
      O habarnista, aducatoare de osanale „‘tatucului” e mare directoare.
      Rusineeeeeeeeeee!

    • Ai cumva impresia ca va merge Gica P. la Bolbos sau la ailalti sa le ceara demisia? Nu cred. Corb la corb nu-si scoate ochii. Toti o apa si-un pamant.

  2. Slugarnicia a fost, este si va fi o trasatura care caracterizeaza poporul roman.
    Sunt multi sefi agarici inchinatori in acest IPJ TIMIS.
    De exemplu, colonelu POPESCU IONUT, seful Serviciului de Comunicatii si Informatica a transmis cu lacrimi in ochi, ca raspuns la problemele si neajunsurile semnalate de politisti, ca pentru el principala prioritate este sa isi ia salariul si abia apoi sa fie achizitionate calculatoare, imprimante, piese pentru masinile de serviciu etc.
    Colonelu MITARIU, seful Serviciului Ordine Publica, sluga umila si ascultatoare a lui BOLBOS, executa orice ineptie a lui BOLBOS, nu conta ce;
    Coloneii STELICA si PETRICA, sefi de birou la Serviciul de Investigare a Fraudelor, slugi umile si credincioase ale lui BOLBOS si MUNTEAN, doi escroci care pentru a-si mentine functiile au dus escrocheriile si servilismul la culmi nemaintalnite vreodata in acest inspectorat;
    Colonelu BOGOSEL, senil, tine cate 22 de bilanturi pe an cu subordonatii pentru a se auzi vorbind singur timp de doua ore.
    Colonelu DANESCU seful SIPI, serviciu falimentar, il mai prostea pe BOLBOS in vremurile bune, pentru a mai fura cate o informatie si a o mai pune de o actiune comuna; Succes cu gasirea unui nou „BOLBOS„ in IPJ Timis!
    Colonelu POPESCU GHEORGHE, din nou sef de inspectorat, un oltean arogant cum nici raposatu Ceausescu nu cred ca a fost; sa vedem daca patania prin care a trecut i-a fost de vreun folos, daca a invatat ceva din ea;
    Din pacate toti acesti sefi agarici au pus mereu dorinta de inavutire mai presus de cinste si corectitudine, lucru care s-a rasfrant asupra tuturor lucratorilor, creind doua curente principale: 1) trebuie sa ii lingem in cur pe sefii agarici inchinatori, sa fim carpele lor, ca asa ne va fi si noua bine, vom ciuguli si noi ce mai ramane de la ei; 2) nu incerca sa fii corect ca te lovesti in primul rand de carpele sefilor agarici inchinatori, cei care ciugulesc si ei un salariu de merit, o avansare inainte de termen, o functie de specialist, si chiar daca treci de carpe te vei lovi de sefii agarici inchinatori care te incarca cu lucrari si iti sparg capul cu boltaru cand vei calca stramb.
    Se pare ca dl DUMA DUMITRU a avut curajul sa lupte impotriva carpelor sefilor agarici, impotriva sefilor agarici si chiar impotriva inspectorului sef si a primarului. Nu doresc nimanui sa simta vreodata ce a simtit in sufletul lui acest om in aceste luni de calvar, dar Dumnezeu a fost alaturi de el si l-a ajutat, ajutandu-ne totodata si pe noi, cei care fiind mai fricosi am plecat capul, ne-am bucurat ca nu ni se intampla noua aceste necazuri, si nu am sperat vreodata la aceste schimbari.
    Este trist ca oamenii ca DUMA DUMMITRU sunt rari, si mai rar se intampla ca escrocii sa plateasca, de foarte multe ori cei oropsiti sunt tot cei corecti. Din pacate noi romanii suntem niste lasi, suntem ca o turma de capre manate de niste ciobani analfabeti. Nicio capra nu are curajul sa paraseasca turma pentru ca ciobanul o va lovi cu ciomagul in cap. Preferam sa ne calcam in picioare unii pe altii in turma decat sa fim loviti cu ciomagul in cap.

  3. Do-n procuror Trion Marius influentat de catre don procuror Brasoveanu seful acestuia au musamalizat ancheta in cazul impuscaturilor de la stadionul 1 mai astfel protejand gruparea lui Miki Boxerul care are ca subordonati pe popovnicu Valer , Boncu Lucian , Calafetean Marius , Flueratoru Antin ( tarzan) , Popovnicu Valer, ETC , prin intermediul acestor interlopi domni politisti de la serviciul de investigati criminale timisoara cum ar fi , Projab sau Rafaila ….. au banii adunati cu multa sudoare si devotament in a servi patria cu cinste si onoare imprumutati prin acesti interlopi mai sus numiti cu camata de pana la 100% iar acuzandui sau arestandui pe acestia siar da o palma la kkt aruncamd pe apa sambetei sumele f mari rulati prin servicii de camatarie ce acestii interlopi , astfel ca au influentat ancheta atat in cazul arestari fara probe si prin declaratii mincinoase dictate de catre don politisti pt al putea aresta si condamna pe cel care este si in ziua de azi arestat la domiciliu

    • stimate domn, pui chestia asta pe toate locurile? inclusiv la siturile cu retete de prajituri? esti obositor !

  4. Dar cand suprer politistul D.D. actiona la comanda fostulul primar cum era? Intrbatil va rog. acaum ii cara vinul la fostul sef cum ii alimenta masina la fostul sef?

  5. Esti un jeg de om gospodar Pavel Teodor…Asta e adevarata ta functie ….primar=gospodar, nu conteaza cate clase ai….Eu unul as propune sa fi exilat. Traiesti cu 4000000000 de ani in urma baiete. Si banuiesc ca avem ghinionul ca tu te-ai si reprodus mizerie `’umana`’

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/01/slugarnicie-seful-politiei-timis-statea-picioare-primarul-de-recas-pe-scaunul-comandantului-cum-reusit-comisarul-sef-muntean-sa-l-faca-sa-planga-pe-agentul-tinta/

  6. Da Faptul ca primarul statea pe scaunul comandantului constituia mesajul catre agent:Vezi eu primarul sint seful tau nu comandantul!
    In ceea ce il priveste pe dl Munteanu slugarnicia lui era bine cunoscuta Dar mai avea ceva la activ: Razbunarea. Daca un avocat s-a angajat intr-o cauza si rezultatul l-a deranjat pe dl comandant pentru ca era aparata o persoana pe care dl cms voia sa o inlature atunci dl cms s-a razbunat prin alti agenti pe avocat.
    Dar ma mai gindesc la ceva: Oare in sistemul judiciar nu sint si acolo persoane care se folosesc de putere ca sa se razbune pe justitiabili, avocati? Ba da Imi aduc aminte in urma cu vreo 10 ani un judecator acum este la DNA sau Militar a motivat ca il condamna penal pe un justitiabil pentru ca l-a deranjat atitudinea avocatului. Tribunalul a desfiintat hotararea.Si acum se afla condamnat in executarea pedepsei un cetatean care ani de zile l-a reclamat fara succes pe unul dintre inculpatii din acest dosar din Recas.Pentru cateva zile cei doi au fost colegi de regim privativ de libertate.
    Indiferent de solutie prin faptul ca dl MS a acordat unui comunitar sau a acceptat ca acesta sa urmareasca un politist , MS a dovedit ca a tradat el insusi institutia care i-a dat mincare, nu a slujit-o.De fapt din totdeauna a fost tufa de Venetia.

    • Doamnă avocat,vă inşelați.Cms Muntean nu e un om rău sau răzbunător sau isteric ca Mos Teacă(Gică Popescu).Este apreciat de colegi şi subalterni.Trebuie să vedeti că e doar un proces politic orchestrat de Dna şi e doar aşa să vedem noi justiție.Eu am văzut doar că s-a prescris dosarul Flota unde Basescu a scapat sa justifice 300 mil. dolari iar alții stau in arest pt abuz in serviciu.Vii se pare fair?Mie nu…..

    • Daca l-a avut cumva client pe ,,Mos Teaca” atunci d-na. ar putea fi subiectiva. Asa ca sa nu-i dam nicio atentie.

    • pt doamna ” ada”
      este adevarat ce spuneti dvs. pe antena3 doar asta au spus, iar aici despre asta era vorba…da….

  7. Gretos acest domn Muntean….ca catatean obisnuit ma dezgusta cand citesc cu ce se ocupa acest tip….care e diferenta intre el si un interlop atunci? probabil ca nu exista….ar trebui sa-l caute putin si pe la vile si sa-l puna sa justifice averea…daca nu corespunde cu veniturile legale sa o confiste. Citesc ca si sotia a ajuns director….probabil tot pe merit ca sotul, oare mai e normal sa stea in functie ?

    • Draga Pinguin,daca esti curios de declaratia de avere a fam Muntean poti sa te uiti si sa vezi ca au doar o casa unde locuiesc.Cat despre sotia lui,eu o stiu personal si e o persoana competenta.Scoala unde e ea director e impecabila(Am acolo copilul elev).a realizat intr-un an si ceva de doua ori mai mult decat fosta directoare in 20 de ani de mandat.Eu sint o tipa care vreau sa vad rezultate si nu vorbe.Deci,inainte sa-ti dai cu parerea,informeaza-te.Noi cautam profesionistii,nu ne intereseaza ce fac restul de oameni din familie.Iar aceasta femeie merita sa fie directoare.

  8. „Ştiu domn’ preşedinte de RECAŞ. Acolo unica soluţie e să-i desfiinţăm funcţia şi să ducem copilul acela, nu ştiu unde să-l ducem că deja ne face [..] Astăzi îs fetele de la consiliere psihologică, îi iau la întrebări pe toţi şi o să facă un raport pe factorii destabilizatori ăia doi şi n-am avut soluţie. Dacă n-am discutat săptămâna trecută o dată. I-am dus şi pe primar, dar văd că acesta nu înţelege. Cred că-i şi bolnav psihic, nu ştiu ce dracu-i cu el. Cât de urgent, zilele ăstea o să luăm măsura să dispară de acolo. N-am altă soluţie. Eu am crezut c-o înţeles, dar nu a înţeles nimic [..] O rezolvăm! ” – acestea sunt cuvintele pe care inspectorul şef al IPJ Timiș, Muntean Sorin, i le-a adresat ca și explicație lui Bojin Titu, președintele CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.