Sondaj pe Facebook: niciun timişorean nu crede că Primăria Timişoara a luptat...

Sondaj pe Facebook: niciun timişorean nu crede că Primăria Timişoara a luptat împotriva mafiei imobiliare din oraş. Cine sunt consideraţi vinovaţi

3
DISTRIBUIȚI

Inițiatorul protestului de pe Facebook împotriva mafiei imobiliare, Corneliu Vaida, a pornit un sondaj pe rețeaua de socializare pentru a vedea cum este percepută activitatea Primăriei Timişoara în lupta cu claurile de rromi din urbea de pe Bega.

Mai exact Vaida a întrebat: „consideraţi că în decursul anilor, Primăria Timişoara a acţionat în spiritul legii, în interesul comunităţii şi al cetăţenilor oneşti, în legătură cu abuzurile, retrocedările şi ilegalităţile comise de Clanul Cârpaci?” Acesta a oferit şi cinci variante de răspuns. Primăria „a fost complice”, „a încălcat legea şi deontologia profesională”, „a acţionat non combat”, „a acţionat în spiritul legilor”, dar şi o variantă de răspuns deschis, unde repondenţii pot scrie concret pe cine consideră vinovat pentru situaţia care datează din 1990 şi până în prezent.

Până acum nu mai puţin de 100 de oameni cred că primăria a fost într-un fel sau altul complice a clanurilor ţigăneşti care au pus mâna pe casele din centrul Timişoarei, în vreme ce zece persoane sunt de părere că funcţionarii municipalităţii au încălcat legea şi deontologia profesională.


Interesant este faptul că niciun repondent nu consideră că primăria a respectat legea în legătură cu retrocedările cu cântec.

Cât despre numirea vinovaţilor, printre nume expuse de timişoreni pe Facebook se numără fostul primar Gheorghe Ciuhandu şi secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. Recent, Vaida mai anunţa şi că a avut o discuţie pe chat cu primarul Nicolae Robu care a cerut o listă cu abuzurile comise de clanurile ţigăneşti de la venirea sa la conducerea Primăriei. Protestatul a susţinut că a trimis lista, care va fi făcută publică doar dacă va fi nemulţumit de răspunsul primarului.

3 COMENTARII

  1. VA STIAM UN OM DE CARACTER D-LE PRIMAR.ATI CERUT LISTA CU BORFASII DIN ULTIMII DOI ANI SI JUMATATE.DAR CU CEILALTI DE DINAINTE CE SE INTAMPLA.AVETI INNMANA D-VOASTRA CARE POT SA VERIFICE FARADELEGILE COMISE.SA IESIM NOI,CETATENII SA LE DAM IN CAP BORFASILOR.SINCER ,NU MA ASTEPTAM LA ASA UN RASPUNS DIN PARTEA D-VOASTRA

  2. cine nu stie sa tace. d’aia cojocare asta nu poate fi schimbat cu toate hotiile pe care le-a facut, pentru ca ie OFITER ACOPERIT al securitatii. am fost coleg cu iel in anii ’80 la Gradistea…cine ie cunoscator intelege…jasno???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.