Spărgători de locuințe, reținuți de polițiști. Cum au reușit să fure bunuri...

Spărgători de locuințe, reținuți de polițiști. Cum au reușit să fure bunuri de aproape 50.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au reținut doi bărbați, bănuiți că ar fi sustras bunuri din mai multe locuințe și ar fi produs pagubă totală de peste 200.000 de lei, au fost reținuți de polițiști și urmează să fie duși în fața judecătorilor care vor decide dacă vor fi arestați preventive.

“Polițiștii de investigații criminale și cei de la ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Brad, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara, au efectuat patru percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie — decembrie 2014, un bărbat în vârstă de 27 de ani ar fi pătruns prin efracție în trei locuințe din municipiul Brad, de unde ar fi sustras două covoare, un cazan din cupru, băuturi alcoolice și produse alimentare, în valoare totală de aproape 6.000 de lei.


De asemenea, acesta ar fi pătruns prin efracție în locuința unei femei din municipiul Brad, de unde ar fi sustras un televizor, două boxe audio și băuturi alcoolice, în valoare totală de 2.000 de lei, după care ar fi incendiat locuința, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

Polițiștii bănuiesc un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani, că, în luna octombrie 2014, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din municipiul Brad, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 4.500 de lei.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați magistraților, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE Unul dintre hoți, cel în vârstă de 27 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce al doilea va fi cercetat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.