Spitalul Județean Timișoara face, din nou, angajări. Ce posturi sunt scoase la...

Spitalul Județean Timișoara face, din nou, angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs

1
DISTRIBUIȚI

Noi angajări la Spitalul Județean Timișoara,după ce, la sfârșitul anului trecut, Ministerul Sănătății a deblocat, pentru a doua oară, peste o sută de posturi. Astfel, problema legată de lipsa personalului medical a fost cât de cât rezolvată, mai ales în secțiile în care se înregistra o criză acută de personal.

Potrivit datelor făcute publice de reprezentații celui mai mare spital din vestul țării, au fost scoase la concurs următoarele posturi vacante: 58 de posturi de asistente în aproape toate secțiile unității medicale, 20 de infirmiere, 17 de îngrijitoare, șapte de brancardieri, un post de kinetoterapeut, unul de psiholog, unul de asistent social, două de registratori medicali, unul de statician medical și trei de muncitori.


Niciun post de medic nu a fost scos la concurs.

Cei care doresc să lucreze la Spitalul Județean Timișoara mai au timp până în data de 14 ianuarie să-și depună dosarele, urmând ca în data de 23 ianuarie candidații admiși să susțină proba scrisă, iar în 28 ianuarie – proba practică și proba de interviu. Mai multe informații despre posturile scoase la concurs la Spitalul Județean Timișoara sunt disponibile AICI!

1 COMENTARIU

  1. Analizand atent conditiile de participare la concurs se pare ca aproape toate sunt cu dedicatie. Adica se stie inainte cine v-a lua examenul. Adica un nou absolvent n-are nicio sansa. Pe vremea lui Ceausescu fiecare absolvent primea un loc de munca. Unde sa faca vechime , daca la angajare se cere vechime ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.