Studenții au pus mâna pe lopată și au făcut treaba primăriei. Cum...

Studenții au pus mâna pe lopată și au făcut treaba primăriei. Cum s-au mobilizat să curețe gheața FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1364197901">

Studenții din cadrul Universității de Vest din Timișoara s-au mobilizat și au ieșit în stradă să îndepărteze stratul de polei care s-a format în zona Complexului Studențesc zilele trecute.

Vremea rea din ultima perioadă le-a dat bătăi de cap și studenților, asta pentru că tinerii nu s-au prea încumetat să meargă la școală din cauza stratului de polei format în apropierea căminelor și a universității.

Din proprie inițiativă, cinci membrii ai Organizației Studenților din Universitatea de Vest Timișoara (OSUT) și-au petrecut ore în șir în fața căminelor și în jurul universității ca să pună nisip peste stratul de gheață format.

„Am luat nisipul de la universitate. Am făcut asta pentru că autoritățile responsabile nu curăță și trotuarele, ci doar șoselele, iar pietonii riscau să cadă și să se accidenteze în drum spre universitate. Am zis că trebuie să curățăm gheața, dar pentru că nu aveam uneltele necesare am optat pentru soluția cu nisip care este și mai rapidă și totodată nici nu au mai alunecat oamenii”, ne-a spus Vlad Cherecheș, președintele OSUT.

Cei cinci tineri au aruncat cu nisip peste gheața formată pe străzile din Complexul Studențesc, dar și peste cele din jurul Universității de Vest. În urma inițiativei aceștia au fost felicitați de colegii lor bucuroși că s-au putut deplasa la facultate fără să le fie teamă că vor ajunge la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.