Sute de vitezomani prinși în weekend pe șoselele din Timiș. Pentru ce...

Sute de vitezomani prinși în weekend pe șoselele din Timiș. Pentru ce alte nereguli au dat polițiștii amenzi

0
DISTRIBUIȚI

Vitezomanii nu se învață minte și ocupă din nou primul loc pe lista șoferilor amendați de polițiști. În zilele de weekend, polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aceștia au aplicat aproape 500 de sancțiuni contravenționale, iar cele mai multe le-au primit cei care au uitat să ia piciorul de pe accelerație.

În total, au fost sancționați 488 de șoferi, dintre care 236 de vitezomani care nu au respectat limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.


Amenzi au primit și 98 de șoferi care nu au purtat centura de siguranță, iar șapte s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, s-au deplasat cu autovehicule neînmatriculate sau nu au avut premise de conducere.

Au mai fost suspendate 39 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau limitele legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase și trei certificate de înmatriculare. Și în săptămâna care tocmai a început poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.