Timișoara devine, din nou, capitala vinului. Când are loc o nouă ediție...

Timișoara devine, din nou, capitala vinului. Când are loc o nouă ediție a Salonului Internațional de Vinuri VIN VEST și ce surprize îi așteaptă pe participanți

0
DISTRIBUIȚI

Peste 300 de specialiști din domeniul vitivinicol își dau întâlnire la Timișoara, în acest an, în cadrul unei noi ediții a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST. Cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe, iubitorii de vin, și nu numai, sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara pentru a degusta cele mai fine și parfumate vinuri. În perioada 3-5 aprilie, evnimentul atrage producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători sau edituri dedicate literaturii de specialitate.

Tot în acest an va fi sărbătorită și cea de-a zecea ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 1-2 aprilie.


De asemenea, pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită. „Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul”, spune Lucia Pîrvu, expert degustător. Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de vin, iar cei care cumpără bilete la VINVEST au posibilitatea să câștige greutatea lor în vin, în urma unei tombole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.