Timișoara se va schimba la față, din fonduri europene. Ce investiții ar...

Timișoara se va schimba la față, din fonduri europene. Ce investiții ar putea fi făcute

0
DISTRIBUIȚI

Speranţe mari în urbea de pe Bega legate de fondurile europene din ciclul de finanţare 2014 – 2020. Aşa cum a anunţat în repetate rânduri primarul Nicolae Robu speră ca multe din problemele Timişorei să fie rezolvate cu ajutorul banilor primiţi de la Uniunea Europeană. Pe listă se numără reabilitarea termică a blocurilor, reamenajarea mai multor parcuri din oraş sau achiziţia de tramvaie noi.

Legat de tergiversarea informaţiilor privind detaliile legate de programul pentru viitorul ciclu de finanţare primarul Nicolae Robu a comentat că „trebuie să se deschidă sesiunea de aplicare pe aceste fonduri.


România având deja o întârziere mare la acest fonduri. Nici la ora aceasta nu sunt stabilite datele pentru ca ghidul aplicantului să poată fi întocmit. Sper ca în această primăvară tot ce nu este pus la punct să se pună la punct de către guvern astfel încât să nu pierdem din anii de implementare a proiectelor pe care le vom avea”.

Momentan proiectele implementate de primărie cu fonduri europene, subpasajul rutier de la Michelangelo şi reabilitarea centrului istoric sunt scrise de administraţia Ciuhandu. La finele anului, edilul şef Nicolae Robu declara pentru presa locală că nu mai puţin de 13 proiecte au fost elaborate de la venirea sa ca primar, urmând ca acestea să fie depuse pentru finanţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.