Trafic aerian perturbat de ploaia înghețată pe Aeroportul Timișoara. Ce zboruri au...

Trafic aerian perturbat de ploaia înghețată pe Aeroportul Timișoara. Ce zboruri au fost afectate

1
DISTRIBUIȚI

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”. Zborurile au fost afectate în această dimineață de condițiile meteo nefavorabile, polei, ploaie care îngheață, dar și de operațiunile de degivrare care s-au efectuat conform procedurilor specifice de siguranță a operațiunilor aeriene.

Astfel, în cursul dimineții au fost înregistrate întârzieri de aproximativ două ore, cauzate de fenomenul de ploaie care îngheață, un fenomen rar și periculos pentru siguranta zborului. Au fost afectate următoarele curse: cursa RO 610 Timișoara – București; cursa W6 3561 /3562 Timișoara – Madrid – Timișoara; cursa W6 3549 /3550 Timișoara – Bari- Timișoara.


În plus, mai sunt întârzieri la plecarea curselor spre Bologna, care va decola la 17.20, dar programată inițial la 14.40, și Bergamo, amânată pentru ora 21.05, de la 18.45.

„Mentionăm că, pe parcursul zilei, unele zboruri mai pot înregistra întârzieri pentru efectuarea operațiunilor de degivrare și anti-givrare, fie la Aeroportul Timișoara, fie la aeroporturile de origine spre Timișoara, dar și ca efect al întârzierilor curselor precedente. Pasagerii sunt rugați să contacteze companiile aeriene pentru informații suplimentare legate de situația zborurilor”, au transmis reprezentanții AIT.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Din nou afara ploua si in aeroport este haos? Pai de ce trebuie sa intarzie operatiunile de degivrare daca aceste operatiuni sint programate in mod eficient inainte sa ninga(ploua). Sau sa intelegem ca programarea acestor operatiuni nu sint pregatite? Nu exista un plan de lucru inainte gandit? Pai de de exista conducere ? Sa fure , fara sa se gandeasca si la pasageri? Credeti ca un comunicat anuleaza nemultumirile pasagerilor care sufera din cauza incapacitatii conducerii de a organiza activitatea eficient? Niste hoti si aici si pe strazile din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.