Transformarea SPECTACULOASĂ a unor femei obișnuite din Timișoara, în cadrul unui...

Transformarea SPECTACULOASĂ a unor femei obișnuite din Timișoara, în cadrul unui proiect INEDIT. Cum au avut parte de o zi cu totul specială FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-393917774">

Mai multe mămici din Timișoara au avut parte de o zi cu totul și cu totul specială. Totul cu ajutorul unei alte mămici din oraș, ce a inițiat un proiect inedit în care și-a propus să promoveze femeia reală, femeia cu forme, care tocmai prin imperfecțiunile ei are o frumusețe inegalabilă. Așa a luat naștere „Ordinary Woman”, proiectul în cadrul căruia mai multe femei obișnuite din Timișoara și-au pus în valoare frumusețea, iar transformările sunt de-a dreptul spectaculoase.

Anca Radu-Basarab, inițiatoarea proiectului, ne-a povestit că i-a venit această idee după ce a reușit să slăbească 35 de kilograme. „Mi-am transformat corpul și am reușit să mă descopăr pe mine. Mi-am făcut cadou o ședință foto în costume de epocă, cu machiaj, coafură, tot ce era nevoie. M-am simțit atât de bine și mi-am dat seama că orice femeie merită măcar o dată în viață o astfel de ședință foto în care să-și pună în valoare frumusețea”, ne spune Anca Radu-Basarab.

proiect ordinary woman

Astfel, timișoreanca nu a stat pe gânduri și a ales câteva femei obișnuite care își dedică mai tot timpul familiei, cărora le-a oferit o ședință foto gratuit, după ce au fost machiate și coafate. Inițiatoarea proiectului povestește că a ales femei obișnuite pentru că „noi, femeile obișnuite, nu avem timpul sau poate motivația necesară de a ne mai ocupa de noi atât de mult. În plus, femeia obișnuită are o frumusețe specială. Sub cearcănele ochilor se ascunde frumusețea nopților nedormite în care stăm lângă cei mici sau a grijilor de zi cu zi. Mi se pare că frumusețea unei femei mature, linia unui rid, buzele inegale, toate acestea au un farmec aparte, iar sclipirea din ochii unei femei împlinite este de neegalat”.

Anca Radu-Basarab spune că s-a decis să inițieze proiectul „Ordinary Woman” și pentru a evidenția femeia reală, care are un charm aparte, în condițiile în care este din ce în ce mai promovată în societatea femeia cu trăsături perfecte. „Scopul proiectului este, în primul rând, de a oferi unor femei obișnuite o zi cu totul specială, în care să-și redescopere frumusețea interioară. În aceeași idee, vrem să descoperim și să le arătăm femeilor din proiect că, indiferent de forma corpului, de mărimea sânilor, de cât de plat este sau nu abdomenul, fiecare din noi avem o frumusețe aparte. Societatea de astăzi promovează femeia model, suplă, cu trăsături perfecte, fără riduri. Eu vreau să promovez femeia reală, femeia cu forme, femeia care tocmai prin imperfecțiunile ei are un charm aparte, o frumusețe inegalabilă”, explică inițiatoarea proiectului „Ordinary Woman”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.