Un bărbat de 180 de kilograme se zbate între viață și moarte...

Un bărbat de 180 de kilograme se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Timișoara, din cauza obezității. Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 58 de ani, care cântărește 180 de kilograme, a fost transportat în stare gravă de la spitalul din Reșița la Spitalul Județean Timișoara. În acest moment, pacientul este sedat, iar medicii spun că șansele de supraviețuire ale bărbatului sunt reduse din cauza obezității.

Pacientul din Caraş-Severin a ajuns la Spitalul Județean Timișoara ieri seară și a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde medicii încearcă să-i salveze viața.


„Vorbim despre o suferință cronică, pacientul este într-o stare foarte gravă, este sedat pentru a permite ventilația mecanică. Suferă de obezitate morbidă, afecțiuni cardiace și respiratorii severe. Nu putem să-l operăm pentru că vorbim despre o patologie complexă. Plămânii sunt suprasolicitați, iar inima este epuizată. Nu vorbim despre o problemă acută pe care o poți trata, ci despre una lentă, o epuizare a organelor vitale”, ne-a declarat Ovidiu Bedreag, medic în cadrul Secției ATI.

Înainte să fie adus la Timișoara cu o ambulanță, bărbatul de 180 de kilograme a stat mai mult timp internat la spitalul din Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.