Un bărbat a provocat un grav accident după ce a intrat cu...

Un bărbat a provocat un grav accident după ce a intrat cu maşina pe contrasens. Vezi care au fost urmările

0
DISTRIBUIȚI

Anul Nou a început prost pentru un bărbat de 64 de ani din Lugoj. Acesta a fost transportat de urgență la spital după ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit violent de un Mercedes care circula regulamentar din sensul opus.

Accidentul a avut loc în această după-amiază pe DN6, la kilometrul 527, între localitățiile Topolovăț și Șuștra. În urma impactului, șoferul de 64 de ani a rămas blocat în autoturismul marca Dacia Logan și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l elibera.


La locul accidentului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar și polițiștii.

„Bărbatul de 64 de ani este din municipiul Lugoj, iar acesta a fost rănit, fiind transportat, în cele din urmă, la spital pentru acordarea de îngrjiri medicale”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. În Mercedes se aflau doi adulți și doi copii, dar aceștia nu au fost răniți, însă s-au ales cu o sperietură zdravănă. Circulația de pe drumul care leagă Timișoara de Lugoj a fost îngreunată zeci de minute până când membrii echipajului de pompierii din cadrul ISU Banat au îndepărtat mașinile de pe șosea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.