Un bătrân, care a încercat să se sinucidă, a fost SALVAT de...

Un bătrân, care a încercat să se sinucidă, a fost SALVAT de un CÂINE. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Un bătrân a încercat să își pună capăt zilelor, dar a fost salvat nu de un om, ci de un câine din rasa Beagle. Bărbatul de 63 de ani a decis să se sinucidă și s-a aruncat în apele Mureșului. Norocul a fost acela că proprietarul câinelui salvator și-a scos la plimbare animalul în Parcul Europa din Arad la scurt timp după ce bătrânul s-a aruncat în apă.

La un moment dat, cățelul a devenit agitat și a început să fugă către Mureș, să latre și să fugă înapoi la proprietar, apoi din nou către Mureș. După câteva minute în care câinele fugea în aceeaşi direcţie, proprietarul s-a dus să vadă ce îl agită pe animal.


Proprietarul a rămas șocat când a văzut că un bărbat era în apă adâncă până la gât și nu se mai putea mişca din cauza temperaturii foarte scăzute a Mureşului. Acesta a sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi şi un echipaj SMURD.

„Jandarmii care au ajuns la locul indicat de către proprietarul câinelui au intrat în apă şi l-au scos pe bărbatul care nu se putea mişca. Victima a fost predată medicilor de la SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost anunţată familia bărbatului de 63 de ani. Dacă victima mai stătea în apă câteva minute, deceda. Intra în hipotermie şi nu mai putea fi salvată”, a declarat pentru aradon.ro Emilia Fânaţă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei. Se pare că bărbatul de 63 de ani avea probleme de sănătate și nu este prima dacă când a încercat să își pună capăt zilelor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.