Unul din cele mai cunoscute nume ale hip-hop-ului autohton, Vlad Dobrescu, mixează...

Unul din cele mai cunoscute nume ale hip-hop-ului autohton, Vlad Dobrescu, mixează la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Vlad Dobrescu, MC, producător şi fondator al trupei C.T.C. va susţine un DJ set la Timişoara, evenimentul care se anunță a fi de neratat pentru fanii hip-hop fiind programat vineri, 9 ianuarie, de la ora 22.00.

Vlad Dobrescu este membru fondator al label-ului Facem Records, în cadrul căruia activează ca MC, DJ și producător. Ca DJ, seturile sale se remarcă prin îmbinarea hip-hop-ului clasic cu piese funk și elemente de turntablism ce mențin publicul antrenat.


A susținut show-uri alături de artiști de renume internațional, precum Grandmaster Flash, Onyx, Afrika Bambaataa, DJ Jazzy Jeff și mulți alții. La sfârşitul anului trecut, Vlad Dobrescu a susţinut un warm-up în clubul Colectiv, în cadrul celei de-a doua ediţii a manifestării Hip Hop Kolektiv, în deschiderea formaţiei americane Delinquent Habits. La sfârşitul anului 2013, Vlad Dobrescu a lansat primul album solo numit „În sfârşit“, care conține 13 melodii.

Warm up-ul petrecrii de la Timişoara, care va vea loc în Amplificat, va fi asigurat de OG Michael, iar de after-party se va îngriji Bibanu. Biletele pentru acest eveniment costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.