Verificări de amploare la vilele țigănești din Timișoara. Ce NEREGULI a dezvăluit...

Verificări de amploare la vilele țigănești din Timișoara. Ce NEREGULI a dezvăluit șeful direcției de urbanism

4
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sătui de favoritismele de care se bucură țiganii din Timișoara au decis să protesteze. Mai întâi pe Facebook, apoi, dacă va fi nevoie în stradă.

Între timp, la Primăria Timișoara verificările comandate de Robu la toate casele cu turnulețe din oraș nu sunt nici pe departe încheiate.


Șeful Direcției de Urbanism, arhitectul Sorin Ciurariu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „verificările sunt încă în curs, nu au fost finalizate. Avem mai multe cazuri în care realitățile din teren nu corespund cu ceea ce scrie în acte, motiv pentru care am discutat cu proprietarii să facă completările necesare la documentație, dacă imobilele sunt construite complet legal”.

Ciurariu a menționat că după ce verificările se vor încheia raportul va fi înaintat către primarul Nicolae Robu, pentru ca municipalitatea să ia măsurile care se impun.

4 COMENTARII

  1. din cate inteleg …se scumpeste…shpaga !?
    ca in rest nu faceti ninica. ce s-a ales cu procesul castigat (chipurile!) la vila din str. eminescu unde sta ciobanescu ??? parca trebuia sa va plateasca ceva bani dom’ dulcea si urmasii !? pana acu’ vad ca dormiti.
    ce s-a ales cu procesul (chipurile !) castigat de voi primaria, privind vila din str. trandafirilor nr. 3 ??? ce s-a ales cu procesul (chipurile!) castifgat de primarie privind vilele din bv. m. viteazu…etc etc MINCINOSILOR si SHPAGARILOR fosti si actuali.

  2. D-le primar,fostul serviciu de Inspectie fiscala,desffintat in 2010 de catre fosta conducere a primariei Timisoara, a verificat toate imobilele de pe strazile din centru,Loga,Eminescu,Rozelor etc,…si a sesizat toate neregulile,a intocmit rapoarte de inspectie fiscala si alte documente,pe care le puteti solicita Directiei Fiscale,pt ca in mod normal ar trebui sa mai existe si azi…desi inspectia a fost ingropata de mult…probabil ca acesti inspectori au deranjat multa lume si s-a hotarat ca este m,ai bine sa fie desfiintati…ramane la latitudinea dvs sa judecati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.