Vrei să te măriți în acest an? Ce rochii de mireasă sunt...

Vrei să te măriți în acest an? Ce rochii de mireasă sunt la modă și din ce este compus meniul de 100 de euro, pentru ce cei care vor o nuntă mai sofisticată FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-50162935">

Cuplurile de îndrăgostiți din Timișoara, și nu numai, care s-au decis să facă marele pas spre căsătorie în acest an și visează la o nuntă perfectă sunt așteptate la primul târg de nunți din oraș, din acest an. Evenimentul este organizat la Casa Tineretului din Timișoara, zeci de expozanți au venit cu cele mai bune oferte pentru viitorii miri.

Timișorencele care se pregătesc să devină mirese trebuie să știe că, și în acest an, se poartă rochiile ivory, lucrate manual, dantela și cele cu perle. Silvia Marcu, reprezentantul unui magazin cu rochii de mireasă din Timișoara, ne povestește că prețurile rochiilor variază între 2.000 și 5.000 de lei. „În acest an, miresele se îmbracă ori foarte simplu, ori foarte încărcat, nu mai există calea de mijloc. Ori plin, plin, ori foarte simplu. În cazul în care mireasa optează pentru o rochie cu trenă mai mare, automat crește și prețul. Același lucru se întâmplă și dacă rochia este lucrată manual. Acum, se merge pe personalizare, se fac la comandă rochii, pantofi, accesorii, pot să fie toate unicat”, ne spune Silvia Marcu.

Nici bărbații nu au fost uitați în cadrul acestui târg. Viitorii miri trebuie să știe că în acest an se poartă papioanele în culori cât mai vii, galben, roșu, albastru, iar prețurile pentru un costum de mire pornesc de la 1.200 de lei. Cei care doresc să organizeze o nuntă mai extravagantă pot înlocui clasicele aranjamente florale cu aranjamente cu pene de struț, un astfel de aranjament pentru masa mirilor costă cel puțin 50 de lei.

Cu un meniu sofisticat pentru nuntă vine un restaurant din Timișoara, deținut de bucătarul italian Antonio Passarelli. Acesta oferă meniuri cu prețuri cuprinse între 55 și 95 de euro, toate fiind inspirate din bucătăria italiană. Astfel, cu 55 de euro, oaspeții vor fi serviți cu felii de biban de mare și muguri de sparanghel, scialatielli sote cu calamari și flori de dovlecel, file de dorada, cotlet de vițel și semifreddo de ciocolată cu ardei iute. Iar meniul de 95 de euro conține, printre altele, o salată de homar, supă de fructe de mare, file de biban de mare și cremă de alune.

Târgul „Planifică-ți nunta într-o zi!”de la Casa Tineretului este deschis până în data de 1 ianuarie, iar prețul de intrare este de 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.