Accident grav într-o intersecție din Timișoara: cinci persoane au ajuns la spital,...

Accident grav într-o intersecție din Timișoara: cinci persoane au ajuns la spital, între care și doi copii GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2056219877">

DSC_1605

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară la intersecția străzilor Andrei Șaguna și Iosif Vulcan din Timișoara. Cinci persoane, printre care și doi copii, au fost victimele unui impact violent dintre un autoturism marca Audi și o Skoda.

Din primele cercetări ale polițiștilor de la fața locului, șoferul autoturismului Skoda venea dinspre zona Modern și a virat la stânga, în intersecție, spre strada Iosif Vulcan. În momentul respectiv, din partea opusă, pe drumul cu prioritate, se deplasa un Audi cu numere provizorii de înmatriculare care, potrivit polițiștilor, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului. Șoferul din Audi a frânat brusc când a văzut mașina în față, dar nu a reușit să evite la timp impactul violent. Urmele de fânare erau pe o distanță mai mare de 10 metri. „Eu nu am mai văzut un asemenea accident în oraș. Cred că șoferul din Audi avea peste 100 de kilometri la oră”, ne-a spus un martor de la fața locului.

Pasagerii din Skoda, soț, soție și băiețelul lor, dar și cei din Audi, un tată și fetița lui, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.