Adrian Orza rămâne consilier independent. Ce spune despre negocierile purtate cu partidele...

Adrian Orza rămâne consilier independent. Ce spune despre negocierile purtate cu partidele din Timiş

0
DISTRIBUIȚI

adrian orza pressalert live

Fost membru de frunte al PNŢCD Timiş, pe vremea când Gheorghe Ciuhandu era primar al Timişoarei, Adrian Orza, fost viceprimar, actualmente consilier local independent, susţine că este încă indecis cu privire la viitorul său în politică. Mai exact, consilierul nu ştie când şi dacă va mai adera la vreun partid politic. Întrebat dacă poartă negocieri cu formaţiunile de la nivelul judeţului, Orza a răspuns că „eu sunt momenan consilier indepenent, sediul PNŢCD rămâne în mine pentru mine”.


Acesta a mai precizat şi că nu a purtat niciun fel de negocieri cu PSD Timiş.

Cu toate acestea, spre deosebire de foştii săi colegi de partid, Flavius Boncea şi Bogdan Herzog şi ei consilieri locali, care au devenit adevăraţi inamici ai administraţiei Robu criticând scăpările primarului şi ale oamenilor acestuia, Orza nu pare să fie foarte deranjat de activitatea liberalului Robu.

La ultima sa conferinţa de presă, consilerul declara că „am sesizat că există un concurs, o dispută, cine propune mai multe studii de fezabilitate dintre putere şi opoziţie. Au ajuns să se propună proiecte care există deja în această dorinţă de afirmare în faţa presei. E important să se facă proiecte şi studii, dar ele să fie realizabile şi să fie pe o anumită logică a necesităţilor, să fie stringente. Degeaba venim şi propunem lucrurile pe care le vedem pe Google că se întâmplă în alt oraş şi vrem să facem şi la noi. Avem alte probleme care trebuie corectate”. Acesta a făcut referire strict la proiecte ale PSD Timiş, în vreme ce, spre exemplu, studiul de fezabilitate pentru metrou comandat de Nicolae Robu nu a fost criticat deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.