Agent de pază cercetat de poliție după ce a potolit un scandalagiu...

Agent de pază cercetat de poliție după ce a potolit un scandalagiu cu trei focuri de armă. În ce stare e victima

3
DISTRIBUIȚI

pistol bile

Un agent de paza care a tras trei focuri de armă şi a lovit în abdomen un scandalagiu este cercetat pentru uz de armă fără drept. Agentul de pază a ajuns într-un local din Deva după ce barmaniţa, speriată de doi scandalagii care s-au bătut, a acţionat butonul de panică. Cei doi bătăuşi, de 39, respectiv 40 de ani, au fost scoşi din local, iar în faţa barului unul dintre ei ar fi încercat să-l lovescă pe agentul de pază, care a folosit o armă neletală şi a tras trei focuri cu bile de cauciuc, proiectilele lovindu-l pe scandalagiu în abdomen.

„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un echipaj de intervenție al unei societăți de pază și protecție a fost solicitat pentru aplanarea unui scandal, în incinta unui bar situat pe bulevardul Dacia, din municipiul Deva.


În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii deveni au stabilit faptul că doi bărbaţi din municipiul Deva, în vârstă de 40, respectiv 39 de ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal în interiorul barului menţionat, motiv pentru care o angajată a acționat butonul de panică. La fața locului s-au deplasat doi agenţi din cadrul unei societăţi de pază şi protecţie, care au solicitat persoanelor implicate în scandal să părăsească incinta barului. Pe terasa barului, conflictul a continuat între cei doi bărbaţi care au provocat scandalul și agenții de pază, împrejurare în care unul dintre agenţii de pază a făcut uz de armă, trăgând cu pistolul neletal din dotare cu proiectile de cauciuc trei focuri de armă în direcția unuia dintre cei doi suspecţi, rănindu-l în zona abdomenului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, la fața locului a sosit un echipaj medical, care i-a transportat pe cei doi scandalagii la Spitalul Județean din Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După ce au efectuat cercetarea la fața locului, poliţiştii au ridicat arma neletală în vederea expertizării și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă fără drept. Ce doi scandalagii sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

3 COMENTARII

  1. In Romania este mai rentabil sa fi INFRACTOR…esti mai bine protejat decat omul cinstit….Cum adica mai imbecililor, omul a folosit arma si in autoaparare si in interes de serviciu si voi il trageti la raspundere???? Ar fi interesant sa explice oamenii legii cum ar trebui sa procedeze un agent de paza care trebuie sa apere un obiectiv si mai este si agresat de infractori…ca si cu bata daca ar fi dat in in ei (infractori), tot agentul era vinovat…Nu vi se pare oare, stimati cetateni cinstiti, ca avem legi facute de infractori, pentru infractori?????

  2. OK, si care e atunci rolul si posibilitatea de interventie a unui agent? Si 2, de ce naiba politia intervine NUMAI dupa incheierea „ostilitatilor”? (Eventual a doua zi, dupa ce a fost depusa reclamatie la sectie samd?

  3. Cum adica ,,fara drept,,?Pai daca il avea in dotare,avea si dreptul sa il foloseasca…Cred ca nu ati inteles voi ziaristilor exact incadrarea juridica…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.