Alertă! Cod galben de împotmolire în noroi prin tranşeele din Unirii

Alertă! Cod galben de împotmolire în noroi prin tranşeele din Unirii

3
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că lucrările de reabilitare a centrului istoric, desfăşurate cu viteza melcului turbat, prin oraşul nostru, au pus pe butuci o serie de afaceri aflate în zona Piaţa Unirii. Se vede cu ochiul liber, fie vară, fie iarnă. Mai ales ziua. Căci în nopţile de week-end e ceva agitaţie prin zonă. Fiindcă au supravieţuit o sumedenie de cluburi şi pub-uri. Care atrag cohorte de oameni puşi pe distracţie. Alături de ele au rămas în picioare şi locurile care oferă diverse mâncăruri, căci dimineaţa pe răcoare, burţile petrecăreţilor au nevoie să fie hrănite.

În toată învălmăşeala asta, graţie reparaţiilor, ţi-e dat să vezi şi o sumedenie de episoade hilare.


Datorită sezonului ploios, străzile din zonă arată ca nişte tranşee. Asta nu-i împiedică pe şmecheri să-şi parcheze maşinile de fiţe „la botul calului“. Adică fix la intrarea în locul de distracţie. Mai contează că acţiunea cu pricina e ilegală? Defel, căci cei care ar trebui să ia măsuri lipsesc cu desăvârşire. Sau sunt în cârdăşie cu ei. Nici nu mai contează care variantă e cea exactă. Şi mai spectaculoase sunt domnişoarele care sosesc în zonă cu ţinute extravagante. Şi tocuri, fireşte, căci altfel nu ar reuşi să se facă remarcate. Care literalmente se împotmolesc pe străzi. Atât înainte de a intra în club, dar mai ales după ce ies din locurile cu pricina. De vină sunt tocurile. Plus shot-urile consumate.

Astfel, în zonă se întâmplă momente demne de emisiunea Cascadorii râsului. Câteva reprezentante ale sexului frumos care au rămas împotmolite sau şi-au distrus flecurile în zonă, intenţionează să iniţieze o petiţie adresată oficialităţilor oraşului, prin care să ceară urgentarea lucrărilor din Piaţa Unirii. Nu de alta, dar vremea trece iar ele vor neapărat să fie remarcate. Fără să pice în noroi.

3 COMENTARII

  1. Afurisit, nu o fi Zoli mare jurnalist dar cu siguranța tu nu ești un om fain. Probabil ii mai și numești în anumite situații prieten, deduc după tonul familiar cu care i te adresezi. Articolul este peste nivelul general în Timișoara, care a devenit un loc trist și meschin. Tu contribui prin atitudinea ta frustrata la griul cotidian al locului. Noapte buna, om mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.