Alina Gorghiu: Predoiu a adus toate lămuririle pe speţa Gala Bute, nu...

Alina Gorghiu: Predoiu a adus toate lămuririle pe speţa Gala Bute, nu este deloc un subiect plăcut

0
DISTRIBUIȚI

catalin predoiu

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a negat, sâmbătă, că asocierea numelui lui Cătălin Predoiu cu subiectul ”Gala Bute” îi afectează imaginea de potenţial premier, ea adăugând că Predoiu a adus toate lămuririle pe acest subiect.

”Din punctul meu de vedere, angajamentul său în PNL şi pentru PNL nu este deloc afectat de faptul că a deţinut portofoliul de ministru al Justiţiei o mare perioadă de timp.


A lămurit toate aspectele legate de acel subiect”, a răspuns ea, întrebată dacă asocierea numelui lui Cătălin Predoiu cu subiectul Gala Bute îi afectează imaginea de potenţial premier.

Potrivit afirmaţiilor sale, Predoiu a adus toate lămuririle pe speţa ”Gala Bute”, care nu este deloc un subiect plăcut.

”În general, eu cred un lucru, că poţi să fii implicat în absolut orice activitate câtă vreme ştii să dai toate explicaţiile corecte, coerente, astfel încât să demonstrezi că nu ai avut niciun fel de implicare negativă în activitatea respectivă, lucrurile sunt cât se poate de în regulă, iar domnul Predoiu a adus toate lămuririle pe speţa ”Gala Bute”, care nu este deloc un subiect plăcut”, a subliniat aceasta.

Întrebat, sâmbătă, dacă a fost audiat la DNA, ca martor în dosarul ”Gala Bute”, prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a negat acest lucru. El a respins informaţiile potrivit cărora ar fi mers la DNA săptămâna trecută, adăugând că nu a primit vreo citaţie în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.