Anchetă reîncepută în cazul unei femei dispărute în urmă cu 15 ani....

Anchetă reîncepută în cazul unei femei dispărute în urmă cu 15 ani. Ce suspectează polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

criminalisti

Poliţiştii şi procurorii caută probe în cazul unei femei dispărute în urma cu 15 ani. În acestă dimineaţă, oamenii legii au descins într-un garaj din Vulcan, Valea Jiului, judeţul Hunedoara, şi pe halda de steril şi au săpat pentru a aduce la lumină probe care să ducă la identificarea unui criminal, anchetatorii bănuind că a fost vorba de o crimă.

„Confirmăm că pe raza localităţii Vulcan se efectuează activităţi judiciare în instrumentarea unei cauze mai vechi, înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în anul 2012, privind suspiciunea săvârşirii unei infracţiuni de omor.


La activităţile de cercetare penală, inclusiv percheziţii, participă poliţişti şi criminalişti din judeţul nostru şi din judeţe învecinate şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, fiind utilizate tehnici criminalistice noi în vederea strângerii probelor necesare lămuririi cauzei. În acest stadiu al cercetării nu putem furniza alte detalii nici referitoare la presupusa victimă şi nici presupusul autor, urmând ca imediat ce stadiul anchetei va permite să revenim cu amânunte în acest caz. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale”, a declarat procurorul criminalist Mihaela Negruţiu.

Surse judiciare susţin că este vorba despre dispariţia, în urmă cu 15 ani, a unei angajate a Preparaţiei Coroieşti. Până în anul 2012, femeia a fost considerată dispărută, apoi poliţiştii au descoperit probe care duceau la suspiciuni de omor. Conform aceloraşi surse, femeia ieşise într-o seară de la serviciu şi a fost văzută ultima dată stând de vorbă cu un coleg, în faţa unui garaj. În cursul zilei de joi poliţiştii şi procurorii caută probe cu ajutorul unui tehnici criminalistice noi care, speră ei, vor duce la arestarea agresorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.