Aplauze binemeritate pentru Byron, la concertul lor din Timişoara FOTO

Aplauze binemeritate pentru Byron, la concertul lor din Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-166014274">

byron (6) [1024x768]Melomanii timişoreni au avut parte de un nou deliciu în The Note Pub, unde membrii formaţiei Byron au susţinut un concert eclectic la Timişoara, în cadrul căruia cei patru muzicieni au „servit“ piese incluse în discografia formaţiei. Anul trecut, muzicienii au lansat cel mai recent material discografic al trupei, „Melancolic“, ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine”.

Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București, în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care colaborează și HBO și a coordonat muzica de film și pentru producțiile „The Butterfly Effect 3”, „California Dreaming” sau documentarul „Born and Bred”. Byron cântă „un fel de rock”, s-au înfiinţat în 2006 şi au lansat de atunci cinci albume de studio şi două DVD-uri live. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime), iar în luna decembrie a anului trecut au filmat un nou concert, alături de o fanfară militară şi un cor de copii.

Acum patru ani, trupa a lansat albumul „Perfect“. „Pe 17 februarie 2011 lansam la Silver Church Club albumul Perfect, al treilea disc de studio și primul material byron în limba română. Albumul conține adaptări și reorchestrări ale unor piese românești cunoscute prin care ne-am dorit să le mulţumim, într-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect a fost și este în continuare un soi de tribut adus lor“, spun membrii trupei. Evident, din playlist-ul serii nu a lipsit „Perfect“, iar numeroasele aplauze de la final au demonstrat că muzica celor de la Byron are „lipici“ pentru mulţi timişoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.