Avertisment à la Adrian Orza: „ne-am miticizat”. Cum critică studiile de fezabilitate...

Avertisment à la Adrian Orza: „ne-am miticizat”. Cum critică studiile de fezabilitate SF propuse în consiliul local

0
DISTRIBUIȚI

clt buget 2015 12_resize

Conducător de şedinţă la ultimul plen, în cadrul căruia s-a votat bugetul municipiului Timişoara de 294 milioane de euro, consilierul local independent Adrian Orza a ţinut să critice modul în care PNL şi PSD au ajuns să se lupte în studii de fezabilitate care mai de care mai fanteziste.

„Am sesizat că există un concurs, o dispută, cine propune mai multe studii de fezabilitate dintre putere şi opoziţie.


Au ajuns să se propună proiecte care există deja în această dorinţă de afirmare în faţa presei. E important să se facă proiecte şi studii, dar ele să fie realizabile şi să fie pe o anumită logică a necesităţilor, să fie stringente. Degeaba venim şi propunem lucrurile pe care le vedem pe Google că se întâmplă în alt oraş şi vrem să facem şi la noi. Avem alte probleme care trebuie corectate”, a spus Orza.

Consilierul a exemplificat cu proiecte ale PSD Timiş, precum un aquapark pentru Timişoara, sau creşterea perdelei forestiere, care oricum nu au fost bugetate, dar neglijat să menționeze studiul de fezabilitate pentru metrou, idee a primarului Nicolae Robu care a primit bani de la bugetul local. Consilierul a conchis că ne-am „miticizat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.