Bosquito revine cu un concert la Timişoara. Când are loc evenimentul

Bosquito revine cu un concert la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

Creatorii versurilor „Haaaai ai ai / Dă-i înainte cu tupeu / Haaaai ai ai / şi ai să vezi că nu e greu“, muzicienii care alcătuiesc trupa Bosquito, vor susţine un concert extraordinar la Timişoara, vineri, 20 februarie, evenimentul urmând să se desfăşoare la Porto Arte.

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzica ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard-rock.


În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum patru albume. În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii sai au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioada au lansat şi piesa „Întuneric în culori”, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate.

Biletele pentru concertul din Timişoara al formaţiei costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.