Când DEMISIONEAZĂ Sorin Grindeanu din funcţia de ministru: „Între București și Timişoara,...

Când DEMISIONEAZĂ Sorin Grindeanu din funcţia de ministru: „Între București și Timişoara, aleg Timişoara!” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

Ministrul comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a făcut, la emisiunea PRESSALERT LIVE, o dezvăluire şoc. Acesta a declarat că, dacă va trebui să aleagă între Timişoara, respectiv conducerea filialei Timiş a PSD, şi funcţia de ministru, nu va sta nici o secundă pe gânduri şi va alege urbea de pe Bega. „Mi-aș dori ca partidul din care fac parte să fie și în 2017 la guvernare, s-ar putea ca eu din această toamnă, dacă voi fi pus să aleg între funcția de ministru și cea de președinte de filială a partidului, dacă vor fi ales pentru această funcţie, o aleg pe cea de președinte de filială. E nevoie de foarte multă muncă în Timiș. Dacă mă pune cineva să aleg între București și Timişoara, aleg Timişoara!”, a dezvăluit social-democratul.

Întrebat dacă PSD are forţa necesară pentru a se rupe de baronii condamnaţi sau anchetaţi în dosare de corupţie şi de a se îndrepta spre o direcţie nouă, guvernantul timişorean s-a arătat încrezător în schimbare: „Rolul președinților de organizații județene, al baronilor, a crescut foarte mult din 2008, și nu doar în PSD, ci și în alte partide.


Președintele organizației județene a unui partid, care este la guvernare, are foarte multă putere. Acum, din ce am văzut, vom avea forță. Național, partidul va avea forța să impună anumită regulament, să treacă peste dorințele unora care se simt vizați de anumite decizii pe care le vom lua la consiliul național sau la congresul partidului. Eu cred că vom avea această forță”.

Sorin Grindeanu spune că dacă va fi ales preşedinte al PSD Timiş, funcţie pe care o deţine acum interimar, va avea ca principal obiectiv promovarea oamenilor şi a muncii de echipă. „Forța ținută într-o singură mână, și cea politică și cea administrativă, poate să ducă la abuzuri, la promovarea unor oameni pe diverse colegii, care nu reprezintă ceva pentru electoratul de acolo, ci sunt oamenii președintelui de partid. Lucrurile acestea nu sunt normale, de aceea e nevoie de o schimbare, e nevoie de o separare între funcții, cea politică și cea administrativă. Trebuie promovaţi oamenii, proiectele, echipa, nu interesele personale. Dacă o să fiu ales președinte al PSD Timiș, o să renunţ la portofoliul de ministru şi o să aleg conduc şi să reconstruiesc această organizaţie”, a concluzionat liderul social-democrat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.