Ce poți face de Ziua Îndrăgostiților, la Timișoara? Căsătorii de o zi...

Ce poți face de Ziua Îndrăgostiților, la Timișoara? Căsătorii de o zi și lacăte ale iubirii agățate pe un pod din oraș

0
DISTRIBUIȚI

podul indragostitilor

Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită și în acest an la Timișoara printr-o serie de acțiuni inedite. Astfel, tinerii de îndrăgostiți din Timișoara, dar și din județul Timiș, se pot căsători pentru o zi, și în același timp pot face un gest caritabil. De asemenea, timișorenii sunt așteptați pe „Podul Îndrăgostiților” să agațe un lacăt al iubirii.

Proiectul „Căsătorie pentru o zi” de Valentine’s Day este organizat de Clubul Interact Ripensis Timișoara.


Cuplurile care își doresc să vadă cum e să fie căsătorit pentru 24 de ore sunt așteptate în incinta Iulius Mall Timișoara, în fața la Intersport, sub Food Court, între orele 13.00 și 20.00. „Cuplurile sunt invitate să își oficializeze dragostea care și-o poartă cu un jurământ în fața altarului și un certificat de căsătorie pentru o zi”, transmit reprezentanții Clubului Interact Ripensis Timișoara. De asemenea, îndrăgostiții sunt încurajați să facă o faptă bună și să doneze bani, care vor fi direcționați către casa de copii „Frații lui Onisim” din Timișoara.

Tot sâmbătă, 14 februarie, când este sărbătorită dragostea, cuplurile sunt invitate la evenimentul „Podul Îndrăgostiților – Lacătele iubirii”. Acțiunea are loc pe podul pietonal peste Bega, care face trecerea între Parcul Copiilor și intersecția cu sensul giratoriu spre str. Pestalozzi. Aici, îndrăgostiții sunt încurajați să-și jure iubirea, pe care o pecetluiesc cu un lacăt prins de grilajul podului, iar cheia lacătului este aruncată în apă, ca simbol al iubirii lor veșnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.