Cine ajunge primul în sac negru, la morgă?

Cine ajunge primul în sac negru, la morgă?

9
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Mall-ul a ajuns arenă pentru ciocnirilor interlopilor. Imediat vor sări unii să-mi spună că ei nu au treabă cu „civilii”, că reglările de conturi sunt între băieţi. Nimic mai fals. Cu o Poliţie inertă, de multe ori sedată cu şpăgi din banii negri care circulă prin subteranele oraşului, băieţii cu cefe late şi par în portbagajul BMW-ului de zeci de mii de euro încep să creadă că totul li se cuvine. Inclusiv să-şi facă dreptate cu pumnul şi cu şişul, în miezul zilei, printre femei şi copii, nepăsători că acţiunile lor sunt surprinse de camerele de supraveghere.

Siguranţa lor nu este doar un gest de bravadă sau de inconştienţă. Se bazează pe păienjenişul creat în ani de zile, când nici o autoritate a statului nu i-a deranjat cu nimic.


Au ajuns să cumpere la kil poliţiştii care chefuiesc cu ei la masă prin cârciumi sau se bucură de nurii fetiţelor cadou primite de la „fratello”. Şi pentru că sistemul funcţionează ca uns au ajuns să se conecteze la politică pentru că sunt bune şi contractele cu statul. De obicei, decontul se face în campaniile electorale, când e nevoie de băieţi dedicaţi şi hotărâţi.

Atât de hotărâţi sunt unii dintre ei că au început să tragă cu pistolul. Mai grav decât acest lucru este că omul care a făcut acest lucru şi a recunoscut este în continuare liber. Pentru că mafia a dorit ca altcineva să fie acuzat de această faptă. S-a ajuns până acolo încât cel care şi-a recunoscut fapta să fie acuzat de mărturie mincinoasă de procuror. Aberant, dar adevărat. În tot acest timp, atacurile curg unul după altul. În timp ce Poliţia mimează acţiunea doar atunci când nu mai poate evita acest lucru. Să ai interceptări telefonice în care se discută în clar despre operaţiuni de pedepsire a unui indezirabil şi să nu faci nimic, iar după două luni acesta să fie tocat cu bâtele, este cea mai bună dovadă a complicităţii mafiote dintre interlopi şi poliţişti. Complicitate care face ca războiul să continue pe străzile Timişoarei. Singura întrebare care nu are încă un răspuns – cine ajunge primul în sac negru, la morgă?

9 COMENTARII

  1. Nu este normal asa ceva..politia a facut scena aia de teatru in care la dus pe umflatu de calofeteanu si pe boncu cu maacatii la audieri..wooowwww….su dupa aia le-a dat drumu acasa…binenteles…se stie clar ca calofeteanu este sifon cu legitimatie.dar el pozeaza in continuare in ”baiat”…. sau mai bine spus in „lady boy” vorba lu dusko…la xizda ala de calofeteanu daca iai lua paru de baseball ar plange ca o muiere… Domni politisti de la investigatii criminale.faceti-va treaba…sau va este frica sa nu va xuta smecherii muierile???

  2. Nu poti sa faci rau cuiva si sa ai noroc . Toate astea se intorc odata . Ce jurnalist .. Nimic din ce scrie nu e adevarat ( chiar nu se poate face nimic in legatura cu asta? ) si sa favorizeze doar pestisorii .. O stii si tu o stim si noi care is coruptii si sifoanele .

  3. Oameni buni…astia îi au pe multi judecatori la mana……..alea alea..verificati cati magistrati au primit case..cu ajutorul interlopilor de catifea…si….nici interlopiii nu sunt de capul lor…aici e vorba de mult mai mult…in special influenta. ?.si intrinsec bani…multi bani….Vedeti cum s-a musamalizat dosarul cu Udrea, Poli…si gasca….acolo era vorba de o mafie imobiliara….iar magistratii nu fac exceptie..

  4. Boța, serios tu cu cine votezi ? :)) ce greu e sa-ti dai seama . Se pare ca nu esti corupt nici tu . Esti ziarist ce naiba arunci cu noroi numa intr-o parte ca se vede de la o posta . Sunt la fel de vinovati toti nu mai fi partial ca ai inceput sa devii penibil.

  5. Daca bota nar sti el multe chiesti ar scrie si de dascalescu dar stie multe lucruri care nu le poate publica despre domnisoarele vatamate sau mai bine sa le aducem aminte domnilor politai cand ia pus pe domni sportivi sa se imbrace toti in tricouri albe la o actiune pentru a putea fi deosebiti bravo bravo sunt profesori de sport si cetateni onesti ai orasului timisoara

  6. Dac esti penibil, voi habar nu aveti pe ce lume traiti si care defapt sunt sifoanele, dar probabil la cat esti de prost informat sau doar prost, ai putea fii chiar Dascalescu sau prieten cu el. Va meritati, Dascalescu il loveste pe Smeu si el e martor la bataia din mall , posteaza chiar el pe facebook. Trageti voi o concluzie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.