Ciprian Dăscălescu, ACHITAT pentru tentativă de omor calificat în dosarul împuşcăturilor dintre...

Ciprian Dăscălescu, ACHITAT pentru tentativă de omor calificat în dosarul împuşcăturilor dintre INTERLOPI

8
DISTRIBUIȚI

pistol 2

Tribunalul Timiş a dat, astăzi, sentinţa în dosarul în care Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara l-a trimis în judecată pe Ciprian Dăscălescu, acuzându-l de tentativă de omor calificat în dosarul împuşcăturilor dintre interlopi de la stadionul Dan Păltinişanu. Vă reamintim că în maşina lui Marius Calafeteanu au fost trase trei gloanţe cu un pistol, ulterior Dăscălescu fiind arestat la domiciliu.


Anchetatorii l-au acuzat pe Dăscălescu că a tras cu arma, bazându-se pe declaraţiile lui Calafeteanu şi Valer Pocovnicu, deşi  Adrian Taloş, recunoscut că el este pistolarul. Alături de Dăscălescu a fost trimis în judecată şi Gabriel Giosu pentru nedenunţarea unei fapte penale.

Dăscălescu a susţinut în permanenţă că a fost şofer şi pistolarul a fost Taloş care a stat pe bancheta din spate. În urma expertizelor nu s-au găsit urme de praf de puşcă pe mâinile lui Dăscălescu, ci doar pe partea din spate a tricoului purtat. În timpul anchetei, procurorul de caz a refuzat audierea cu identitate protejată a lui Florin Moisa, zis „Duşco”, deşi din interceptări reieşea că a fost martor la incident, iar Lucian Boncu plănuia să-l „cuminţească”, lucru care s-a şi întâmplat ulterior.  „Duşco” a fost audiat în instanţă şi a povestit ce s-a întâmplat.

Avocata lui Dăscălescu, Alina Giurcă, a susţinut în timpul procesului că „încă de la primele audieri, din prima noapte, am spus că Taloş este cel care a tras cu pistolul, dar nimeni nu a vrut să audă acest lucru. Când am spus că vrem să fie audiat în dosar s-a făcut repede rechizitoriul şi s-a trimis în instanţă. E greu de crezut că Taloş îşi asumă să fie acuzat de o faptă de tentativă de omor doar că-l ştie pe Dăscălescu”. Instanţa l-a audiat şi pe Taloş care a confirmat sub jurământ că el a tras cu arma.

Tribunalul Timiş a decis, astăzi, achitarea lui Ciprian Dăscălescu pentru toate acuzaţiile, iar în cazul lui Giosu a constatat încetarea procesului, nemaiexistând fapta pe care nu ar fi denunţat-o. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

8 COMENTARII

 1. Perfect! Da’ cum rămâne cu procurorul si polițiștii, care au instrumentat acest caz? Ii întreaba cineva de sănătate? Cine plătește pentru faptul ca, in tot acest timp, s-au consumat bani publici – timp si resurse – pentru a alerga dupa cai verzi pe pereți! Stiu ca sunt elegant. Altfel spus: o lucrătura ordinara!!! Polițe ieftine! Si te mai miri ca unii interlopi se lauda in gura mare ca au „spate” la…organe, iar fraierii se duc la „tubulatură”. Mi-e greata!

 2. Sa plateasca pt tot politistii anchetatori si procurorul TRION MARIUS pt acest dosar fabricat la comanda pt care sau platit 20,000€ sper ca adevarul sa iasa la iveala si cei ce au luat mita sa fie anchetati si condamnati de catre DNA , Felicitari avocatei lui Dascalescu ALINA GIURCA , care in ciuda presiunilor si santajului la care a fost supusa de catre don procuror TRION MARIUS SI politistilor de la SERVICIUL DE INVESTIGATII CRIMINALE TIMIS unde acesti interlopi isi au sprijinul , ce spuneti don , IVAN , PROJAB, RAFAILA , raposatului BOLBOS , MUNTEANU , dumnezeu sai ierte !
  Asteptam tragerea la raspundere a coruptilor din sistem …
  Si arestarea interlopilor sus numiti „fratia ” si acuzatile de marturie mincinoasa etc

 3. Foarte bine. Daca omul nu a tras cu pistolu sa nu fie pedepsit . Adrian Talos cel care a tras va trebui dus in fata legi. Cineva trebuie sa fie pedepsit.
  Acum Ciprian ar trebui sa dea statul in judecata sa le ceara daune de 10 milioane de euro.

 4. gruparea lui miki box si rafaila sau dus la frana autointitulati fratia de la timisoara cu frana valeria boncuta calafeteanca herlasa tarzanela zmeurica dorutela adevaru a invins urmeaza ca diicot si dna sa ai ridice pe lideri grupari din umbra mitica viel si don rafaila pentru mai multe infractiuni

 5. gruparea condusa din umbra de miki boxeru si don rafaila a fost astaazi ingenunchiata definitiv si irevocabil de catre decizia instantei de judecata si reamintim locotenenti grupari ce actionau in haita si supranumiti fratia cu frana acestia sunt valeria pocovnica tarzanela calafeteanca adriana herlasa zmeurica secretara dorutela si boncuta luciana

 6. O decizie corecta. Mulți procurori trimit in instanța dosare cu noscocelile lor, suferă de autism pt ca nu asculta ce zic martorii, dau exemplu pe Sandor Mihai de la DIICOT. Ar avea mai mare succes ca si scriitor de romane polițiste. Sunt mai rai ca si infractorii pt ca baiatul asta a stat arestat in toata acesta perioada si acum se dovedește a fi nevinovat. Niște blegi incompetenti.

 7. Inca o dovada a faptului ca acesti interlopi au influenta pana la cel mai inalt grad din politie si justitie in timisoara, Flueratoru Dan Antin criminalul de pe odobescu condamnat 18 ani pt omor in grup organizat , Boncu Lucian ( traficant de droguri ) retinut pt consum de stupefiante si bineinteles pus in libertate in aceeasi zi , poate aceste droguri intra in tare cu ajutorul dir adjunct al aeroportului timisoara , au reusit cu ajutorul procurorului de caz TRION MARIUS de la cutrea de apel timisoara influentat de pocurorul BRASOVEANU seful acestuia cu complicitatea SERVICIULUI DE INVESTIGATII CRIMINALE TIMIS in prezenta don PROJAB SI RAFAILA sa fabrice dosarul lui Dascalescu pe care il doreau dupa grati chiar si nevinovat lucru pe care se pare ca lau obtinut , Sa nu uitam de tentativa de omor a lui MOISA FLORIN la priveghiul mamei sale obligandul sa nu depuna marturie in dosarul lui Dascalescu cu focurile de arma de la stadion , cu toate acestea ei isi continuie afacerile de camatari
  Felicitari don Judecator de caz
  LA ACEASTA ORA DASCALESCU CONTINUA ps SA FIE IN AREST ABUZIV DESI MINUTA A FOST TRIMISA DE IERI

 8. Eu cred că CUCERITORU este un fel de papagal ordinar, prieten cu DUȘCO. Sau probabil că își ia și el vreun salariu, alături de BOȚA conțopistu, de la DĂSCĂLESCU pentru romanele favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.