Comisarul şef Armando Ţurai, CONDAMNAT la închisoare cu EXECUTARE pentru şpaga de...

Comisarul şef Armando Ţurai, CONDAMNAT la închisoare cu EXECUTARE pentru şpaga de 4.000 de euro. Vezi ce alte interdicţii a mai primit

6
DISTRIBUIȚI

turai 1

Tribunalul Timiş a dat, astăzi, sentinţa în dosarul în care comisarul şef Armando Ţurai de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliţia Timiş a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită.


Poliţistul a fost prins în flagrant când a primit 4.000 de euro de a o femeie pentru a nu o trimite în judecată într-un dosar. Ulterior, Ţurai a făcut un denunţ care a dus la inculparea fostului adjunct al şefului IPJ Timiş, comisarul şef Gheorghe Popescu, pentru luare de mită, pentru că a primit o plasmă.

Instanţa a ţinut cont de colaborarea acestuia cu DNA şi i-a redus pedeapsa, condamnându-l la un an şi şase luni de închisoare cu executare. De asemenea, Tribunalul Timiş a decis şi pedeapsa complementară a „interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a, b, g, k Cod penal, respectiv interzicerea dreptului de a fi ales în autorităţile publice şi în orice alte funcţii publice, a dreptului de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, a dreptului de a ocupa funcţia şi de a exercita profesia de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii şi a dreptului de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pe durata de 3 (trei) ani”. Sentinţa poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. Ţurai rămâne în continuare în arest la domiciliu.

6 COMENTARII

  1. Cu o săptămână înainte să i se facă flagrantul, puternic stresat, s-a tratat singur cu pastile de Xanax. „Avea momente când, stând la birou, cu ochii în dosare, începea brusc să vorbească singur, sau să râdă”, relatează alt polițist.

  2. Unde statea praduitoru’ :-))) s-a spart sifonu’ de cum l-au luat mascatii si s-a cacat pe el de frica (la propriu) :-))) oare o s-o ia la caca in puscarie dupa toata praduiala pe care a facut-o?

    • Pentru Contrariatu….( cacatul ) arata-ti fata fraiere …nu te mai da smeu anonim..de cacat nu s-a cacat …asa cum spui erai acolo? ai mirosit? trebuie sa te mai nasti inca odata …sa ai valoarea si caracterul comisarului…de asta va ROADE INVIDIA PE TOTI..ca nu aveti loc de el….spre deosebire de voi restul DIN CATEGORIA CINSTITILOR…..iara pentru domnul BOTA muritorul de foame….trebuia sa scrie si de acei Interlopi care zguduie orasul noaptea ….dar dehh…tine la oasele lui sa nu fie rupte. ce ar mai manca BOTA fara stirile astea de cele mai multe ori gogonate si false ca dehh..da bine la fraierii…curiosi de barfe ieftine!!!!.Asa ca hai sictir si mars la munca analfabetule ….la scoala cu tine…..toti RETARDATII POSTEAZA ….mars la munca frustratule….

    • Pentru Contrariatu….( caca ) arata-ti fata fraiere …nu te mai da anonim..de cacat nu s-a cacat …asa cum spui erai acolo? ai mirosit? trebuie sa te mai nasti inca odata …sa ai valoarea si caracterul comisarului…de asta va ROADE INVIDIA PE TOTI..ca nu aveti loc de el….spre deosebire de voi restul DIN CATEGORIA CINSTITILOR…..iara pentru domnul BOTA muritorul de foame….trebuia sa scrie si de acei Interlopi care zguduie orasul noaptea ….dar de…..tine la oasele lui sa nu fie rupte. ce ar mai manca BOTA fara stirile astea de cele mai multe ori gogonate si false ca dehh..da bine la fraierii…curiosi de barfe ieftine!!!!.Asa ca hai sictir si mars la munca analfabetule ….la scoala cu tine…..toti RETARDATII POSTEAZA ….mars la munca frustratule….

    • Pentru Contrariatu….( caca ) arata-ti fata fraiere …nu te mai da anonim..de cacat nu s-a cacat …asa cum spui erai acolo? ai mirosit? trebuie sa te mai nasti inca odata …sa ai valoarea si caracterul comisarului…de asta va ROADE INVIDIA PE TOTI..ca nu aveti loc de el….spre deosebire de voi restul DIN CATEGORIA CINSTITILOR…..iara pentru domnul BOTA muritorul de foame….trebuia sa scrie si de acei Interlopi care zguduie orasul noaptea ….dar de…..tine la oasele lui sa nu fie rupte. ce ar mai manca BOTA fara stirile astea de cele mai multe ori gogonate si false ca dehh..da bine la fraierii…curiosi de barfe ieftine!!!!.Asa ca hai sictir si mars la munca analfabetule ….la scoala cu tine…..toti RETARD POSTEAZA ….mars la munca frustratule….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.