Concert de dimineaţă, cu Teo Milea. Vezi ce alţi artişti participă la...

Concert de dimineaţă, cu Teo Milea. Vezi ce alţi artişti participă la evenimentul care începe la 7.30 și ține până noaptea

0
DISTRIBUIȚI

marionMelomanii timişoreni sunt invitaţi la un maraton deosebit, prilejuit de deschiderea Ambasada, un loc care se anunţă a fi epicentrul unor acţiuni culturale cu ştaif. Inaugurarea locaţiei situate pe strada Anton Seiller nr. 2 va prilejui un maraton aparte susţinut de o serie de artişti locali.

Deschiderea va avea loc cu un recital susţinut de Teo Milea, în 20 februarie, la ora 7.30 dimineaţa! După ce anul trecut, compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul timişorean are parte de o nouă recunoaştere peste Ocean: albumul de debut numit „On white … and black keys” a câştigat locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american.


Teo Milea va susţine două concerte în 1 şi 2 martie la The Note Pub, evenimentele fiind deja deja sold-out.

De la 8.15, la faţa locului va mixa Dj Kuky, după care melomanii vor beneficia de un concert cu Marion Krautner. Albumul ei de debut numit „Murmur” s-a născut din dorința de a nu uita. „Majoritatea pieselor de pe album sunt piese vechi, pe care obișnuiam să le cant oamenilor apropiați mie. Am hotărât să le fac publice în urma încurajărilor primite de la ei. Albumul poate fi perceput ca fiind unul romantic – și da, trebuie să recunosc că sunt multe sentimente in el – dar pentru mine acest album e în primul rând unul terapeutic: cântând piesele am reușit să dau formă și sens unor lucruri pe care le simțeam, dar pe care nu știam cum să le exprim. Sper că și pe alți oameni sa îi ajute piesele mele și să le aducă aminte… orice vor ei sa își aducă aminte“, spune solista timişoreancă. Albumul a fost produs și înregistrat la Tape6 Recording Studio, în Timișoara, de catre Sebastian Bayer.

De la ora 13.00, publicul va avea parte de prestația lui Piel Oh You și de la 14.30 Calbiro FortyFive se va afla la platane. Rapala îi va lua locul la ora 15.45, urmat de Mandel la ora 17.00. Nu în ultimul rând, de la ora 18.08 timișorenii se vor putea bucura și de concertul Brum. De asemenea, de la ora 13.00 și până la miezul nopții publicul va putea să urmărească și diferite proiecții alese cu grijă de „Ceau, Cinema!”. De la ora 21.00, programul muzical continuă cu un jam session care va dura până la miezul nopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.