Concert eclectic cu membrii trupei Byron, la Timişoara

Concert eclectic cu membrii trupei Byron, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

byronMembrii trupei Byron revin cu un concert eclectic la Timişoara, în cadrul căruia cei patru muzicieni vor „ataca“ piese incluse în discografia formaţiei, evenimentul urmând să se desfăşoare joi, 19 februarie, în The Note Pub.

Anul trecut, muzicienii au lansat cel mai recent material discografic al trupei, „Melancolic“, ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine”.


Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 și s-au desfășurat la București, în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, Byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film și pentru producțiile „The Butterfly Effect 3”, „California Dreaming” sau documentarul „Born and Bred”.

Byron cântă „un fel de rock”, s-au înfiinţat în 2006 şi au lansat de atunci cinci albume de studio şi două DVD-uri live. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime), iar în luna decembrie a anului trecut au filmat un nou concert, alături de o fanfară militară şi un cor de copii.

Intrarea la evenimentul de la Timișoara se va face pe baza de vouchere valorice – 30 lei (în picioare) sau 50 lei (loc la masă cu rezervare) – în baza cărora spectatorii vor putea comanda băuturi de la bar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.