Concert pentru intelectualii Timişoarei alături de trupa Ţapinarii FOTO

Concert pentru intelectualii Timişoarei alături de trupa Ţapinarii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-663976421">

Tapinarii 05.02.2015 BUNKER-7 [1024x768]

Conceptul concertelor Anti-Valentine’s Day, iniţiat în anul 2002 de către cei doi membri ai trupei Ţapinarii, a ajuns din nou la Timişoara, iar concertul aferent – desfăşurat la clubul Bunker – a reuşit să fie o seară cât se poate de savuroasă pentru fanii celor doi muzicieni. Adrian Tănase şi Cosmin Covei au oferit ca de obicei un spectacol de muzică combinată cu „stand down” comedy. Şi asta pentru că spre deosebire de băieţii care stau în picioare şi fac „stand up comedy“, cu nelipsita sticla de apă aşezata pe scaun, Cosmin Covei si Adrian Tanase încearcă acelaşi lucru cu ajutorul unei chitări.

Având în vedere ca au parte de un public dedicat, de cele mai multe ori le iese „pasenţa“. Textele Ţapinarilor – „pentru intelectuali“ cum le definesc ei –  au teme variate. De la „un ungur mic care şi-a schimbat arealul“ la  „Mă-ntreabă mama uneori văzându-mi flama  din priviri ce-nseamnă puiul mamii  ţapinar“.  Chiar dacă numărul celor prezenţi la concertul lor din Timişoara n-a fost prea mare, fanii celor doi băieţi au avut parte de o seară agreabilă, iar aplauzele spectatorilor au fost cât se poate de sincere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.