Concert-tribut Dean Martin: un eveniment deosebit la Timişoara

Concert-tribut Dean Martin: un eveniment deosebit la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

deanmartinMelomanii timişoreni vor avea parte de un eveniment inedit, numit „Everybody Loves Somebody”, în cadrul căruia urechile celor prezenţi vor avea parte de un tribut adus regretatului Dean Martin.

Concertul care se va desfăşura în Sala Barocă a Muzeului de Artă din Timişoara va prilejui un amestec de genuri muzicale: de la Big Band la Easy Listening. sunetele trec prin traditional pop, staţionează preţ de câteva minute la vocal jazz şi au ca destinaţie finală swing-ul.

Vadim Cruscov – voce, Horia Făgărășanu – pian, Johnny Bota – contrabas, Szabó Csongor-Zsolt – percuţie sunt cei care aduc în planul prezent muzica pură a lui Dean Martin, dându-i dimensiunea potrivită într-un concert care intenționează să devină un classic-trend-setter.


„Everybody Loves Somebody”, este menit să ofere zâmbete largi, să adauge armonii fiecăruia dintre noi, este cel mai bun mărţişor dintre toate pentru cei cu nostalgia vremurilor de demult şi nu numai – un suvenir de dat mai departe sau de purtat cu ei până la reîntâlnirile viitoare. Concertul va avea loc în data de 8 martie de la ora 18.00.

Dean Martin a fost un solist american considerat unul din cei mai buni entertaineri ai secolului 20, iar printre marile lui şlagăre se numără „Memories Are Made of This”, „That’s Amore”, „Everybody Loves Somebody”, „You’re Nobody till Somebody Loves You”, „Sway”, „Volare”, sau „Ain’t That a Kick in the Head?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.