Concert umanitar la Timișoara pentru tânăra din Giroc cu cancer în fază...

Concert umanitar la Timișoara pentru tânăra din Giroc cu cancer în fază terminală, care luptă să trăiască într-o clinică din Germania. Cum îi poți da o mână de ajutor

0
DISTRIBUIȚI

ionela iovita

„Împreună pentru Ionela” este numele unui concert umanitar care va avea loc la Timișoara pentru tânăra din Giroc care a fost diagnosticată cu cancer abdominal în stadiul cel mai avansat, inoperabil. Medicii români i-au spus tinerei de 33 de ani că nu mai are nicio șansă să trăiască, însă Ionela Ioviță nu s-a dat bătută. Tânăra a ajuns la un spital din Bad Aibling, Germania, la începutul acestei luni, în speranța că medicii vor reuși să o vindece sau măcar să-i prelungească viața cu câțiva ani, după ce va urma mai multe cicluri de tratament cu chimioterapie.

Pentru asta însă, are nevoie de o sumă colosală de bani, aproximativ 80.000 de euro. Familia Ionelei s-a împrumut cu 20.000 de euro și a strâns alți 8.000 de euro de la mai mulți oameni cu suflet mare, suficienți pentru ca tânăra să înceapă prima ședință de chimioterapie.


Totuși, Ionela are nevoie de cel puțin trei sau patru astfel de ședințe ca să primească o șansă la viață. „Există șanse mari ca medicii din Germania să-mi prelungească viața cu un an, doi sau trei. Sunt cazuri ca ale mele care s-au vindecat complet. Mi-e foarte greu să le cer ajutorul oamenilor. Vreau o șansă să trăiesc și eu, îmi doresc să trăiesc, consider că mai am multe lucruri de făcut. Măcar un an să mai trăiesc, ar fi suficient, pentru mine contează”, ne povestea Ionela Ioviță, înainte de a pleca în Germania. Tânăra este optimistă și speră că se va face bine, motiv pentru care nu și-a anulat nunta programată pentru data de 31 mai.

Concertul umanitar „Împreună pentru Ionela” are loc la Casa Studenților din Timișoara, sâmbătă, 21 februarie, de la ora 18.00. La eveniment participă ansamblurile AKUD Mladost, Doina Timișului, Ansamblul Folcloric Timișul, KUD Sveti Djordje Stancevo, Clubul de Dans Sportiv Bolero (Iovana Iorgovan și Tudor Adam), precum și orchestrele populare Timișul, Doina Timișului și OK Bend.

Oamenii care doresc să facă o faptă bună pot dona bani pe numele ASOCIATIA DORINTA PENTRU VINDECARE Cont: RO06BTRLRONCRT0277663601 Banca: Transilvania, Ag. Calea Lugojului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.