CONCURS PRESSALERT.RO Câştigătorii biletelor pentru concertul Direcţia 5 de la Timişoara

CONCURS PRESSALERT.RO Câştigătorii biletelor pentru concertul Direcţia 5 de la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

directiaPRESSALERT.ro a desemnat, astăzi, în urma tragerii la sorţi, cei şase câştigători care vor primi o invitaţie la concertul Direcţia 5, care va avea loc în 16 februarie la Sala Capitol. Aceştia s-au abonat la newsletter-ul PRESSALERT.ro în perioada concursului şi vor avea acum ocazia să-şi vadă favoriţii.

Câştigătorii sunt Lidia Apahidean, Anca Drădunescu, Alexandra Molodoi, Edith Raduly, Andrei Creţu şi Luiza Rădulescu.


Pentru a intra în posesia biletelor câştigătorii vor trebui să sune la telefonul redacţiei, 0748.836.836, urmând să primească toate detaliile pentru a intra în posesia invitațiilor.

Direcţia 5 va susţine un nou concert în Timișoara, spre mulţumirea numeroşilor fani pe care formaţia îi are în Banat, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 16 februarie, la sala Capitol, de la ora 19.00. Recent formaţia şi-a lansat un nou material discografic numit „Rock’N Roll, Baby!”,. Noul disc al trupei conţine şi single-ul „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble. Videoclipul piesei „Forever Love”, este unul foarte simpatic, filmat pe acoperişul unui bloc din centrul Bucureştiului. De acolo, cei de la Direcţia 5 şi Lidia văd câteva dintre obiectivele turistice importante din Europa, cum ar fi Turnul Eiffel sau Colosseum-ul din Roma.

Preţul biletelor pentru acest concert este cuprins între 65 şi 100 de lei, iar acestea pot procura de la Sala Capitol, Agenţia Teatrului Naţional Timişoara, Casa Tineretului şi www.my ticket.ro. Pentru informaţii şi rezervări se poate apela telefonul 0724.689.288.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.