CONCURS PRESSALERT.RO Vezi câştigătorii biletelor pentru spectacolul de stand up comedy

CONCURS PRESSALERT.RO Vezi câştigătorii biletelor pentru spectacolul de stand up comedy

0
DISTRIBUIȚI

comedyPRESSALERT.ro a desemnat, astăzi, în urma tragerii la sorţi, cei şase câştigători care vor primi o invitaţie la spectacolul de stand-up comedy cu Radu Pietreanu, Tibi Neuronu şi Cristi Priza, care va avea loc luni, 2 martie, de la ora 19.00, la Sala Capitol. Aceştia s-au abonat la newsletter-ul PRESSALERT.ro în perioada concursului şi vor avea acum ocazia să-şi vadă favoriţii. Câştigătorii sunt Coşovan Roxana, Melania Guran, Leureanu Bogdan, Lidia Apahidean, Mariana Harcau şi Alexandra Morodoi.


Pentru a intra în posesia biletelor câştigătorii vor trebui să sune la telefonul redacţiei, 0748.836.836, urmând să primească toate detaliile pentru a intra în posesia invitațiilor. Pasionaţii de umor din oraş sunt invitaţi la o nouă porţie de râs, luni, 2 martie, de la ora 19.00, la Sala Capitol, unde va avea loc un spectacol de stand-up comedy cu Radu Pietreanu, Tibi Neuronu şi Cristi Priza.

Tibi Neuronu este cunoscut pentru filmuleţele „Show Time“ şi interviurile TV „România beată“, ca membru fondator al Trupei Showtime şi pentru faptul că face stand up comedy de vreo şapte ani. Cristi Priza este un nume din ce în ce mai prezent în toată ţara, nerăbdător să întâlnească publicul timişorean. Cu o experienţă de 30 de ani în domeniul umorului, cu sute de turnee susţinute în ţară şi străinătate, Radu Pietreanu a făcut parte din grupul de umor Vacanţa Mare. Show-ul de stand-up comedy înseamnă o seară puţin altfel: cu mult umor, un spectacol fără inhibţii, fără cenzură, pur şi simplu despre viaţă. Biletele pentru acest spectacol costă 30 lei şi se pot procura de la Sala Capitol, Agenţia TNT, Casa Tineretului şi online pe www.myticket.ro. Pentru informaţii şi rezervări se poate apela telefonul 0724.689.288.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.