Contraceptive GRATUITE pentru elevii și studenții din Timișoara. De unde le pot...

Contraceptive GRATUITE pentru elevii și studenții din Timișoara. De unde le pot primi

1
DISTRIBUIȚI

anticonceptionale

Elevii și studenții din Timișoara pot primi, și în acest an, prezervative și pilule contraceptive gratuit. Mai mult, tinerii beneficiază de consultații gratuite, dacă ajung la un cabinet de planificare familială din Timișoara.

Nu doar elevii și studenții se pot adresa medicilor de planificare familială din oraș, ci și orice persoană, indiferent de vârstă, poate beneficia în mod gratuit de consiliere pentru alegerea unei metode contraceptive cât mai potrivite, adaptate stilului de viață și condiției sănătății sale.


Pentru accesul la consultații gratuite la un cabinet de planificare familială nu este nevoie de trimitere de la medicul de familie. Studenții, elevii, șomerii, persoanele fără venituri și cele care beneficiază de ajutor social au dreptul la metode contraceptive gratuite, în limita stocului asigurat de Ministerul Sănătății.

„Dacă ai nevoie de consiliere pentru a discuta opțiunile pe care le ai pentru a-ți planifica o sarcină atunci când ți-o dorești, a identifica cea mai potrivită metodă contraceptivă pentru tine sau vrei să știi mai multe despre sexualitate, cum să te aperi împotriva unei infecții cu transmitere sexuală, fă o vizită la un cabinet de planificare familială”, transmit reprezentanții Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara.

Cabinete de planificare familială în Timișoara se găsesc pe str. Sf. Rozalia, nr. 1-3, dar și la Policlinica Studențească din complex, Maternitatea „Bega”, Maternitatea „Odobescu”, Policlinica Spitalului Județean și Policlinica din Piața Dacia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.