Copreşedintele PNL Timiş, la PRESSALERT LIVE despre Nicolae Robu: „E un primar...

Copreşedintele PNL Timiş, la PRESSALERT LIVE despre Nicolae Robu: „E un primar mai ciudat, dar… ”. Ce şi-ar dori de la acesta VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

dan popa 5

Primarul Nicolae Robu ar fi „coafat” perfect de un nou mandat, asta a explicat în această seară copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE. Acesta a spus că Robu „e mult prea performant, ar putea să fie o ştire. E un primar mai ciudat, dar e un primar. Oraşul e un şantier şi şantierele se închid, asta e important. Ştiţi cum e, cam toată lumea trebuie să termine într-un anumit fel, le termină în mod corect şi deschide altele.


E drept că pentru a reuşi în multe locuri, trebuie să ai o sută de idei”.

Întrebat dacă e cazul ca PNL să candideze cu oameni noi la alegerile din 2016, Popa a menţionat că „părerea mea este că domnul Robu trebui să continue cu un nou mandat, să închidă aceste proiecte, altfel cel care vine va avea mari satisfacţii că le va închide el”.

Cât despre o posibilă dorinţa a edilului de a candida pentru un post de ministru, Popa a declarat că „e un om care merge prin metoda pas cu pas. Şi-a atins multe din ţinte în viaţă începând de la cântat, jucat fotbal, până la senator şi rector. Dacă vrea să fie ministru, va reuşi acest lucru, sigur îl voi susţine. Nu ştiu dacă va candida din nou la primărie sau nu. Logica mea este că ar trebui că candideze şi să închidă multe din şantierele care sunt”.

Popa a adăugat că are aşteptări atât de la edil, cât şi de la singurul ministru din Timişoara, pesedistul Sorin Grindeanu, care conduce Ministerul Comunicaţiilor. „Mi-ar plăcea foarte mult ca domnul Grindeanu să aducă centura aia de la Bucureşti şi domnul Robu să facă cele două pasaje de la Jiul şi Popa Şapcă. Aş vrea să rămână ceva în urmă după ei doi”, a spus Popa.

3 COMENTARII

  1. Un bou. Cine se crede acest bou de popa care spune si el ceva si nu stie nici el ce vrea? Un papagal dus de nas de gaita . Mai papagalule ce vrei sa zici si nu stii?

  2. Speram sa fi mai cerebral decat ,,Nebunel stie tot” omul care a vrut sa invete ciorile cu programul de planificare familiara, oferindule gratis anticonceptionale, omul care vrea sa faca o herghelie in centrul orasului, oferin un cal si la bietul Tarzan , omul care se viseaza Magelan, omul care a vrut sa fie padurar , si taie toti copacii din Timisoara, omul care invoca corectitudinea si angajeaza fufe inainte de concurs, omul care invoca meritocratia si sustine doar grupul sau de interese personale , omul care a batut palma cu Cristesti in campanie apoi nu a mai recunoscut, omul care incredinteaza contracte directe prietenului si sponzorului concediilor sale, omul cate promoveaza Dacia dar se plimba cu o limuzina Mercedes. omul cameleon cu crema estompatoare, omul care a intrat pe usa din dos in PNL , omul care a ajuns in Senat de pe locul 3, omul care se considera imaculat, omul care a santajat politic….
    Din pacate acesta este Primarul meu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.