CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE Un martor al Poliţiei a murit după ce i s-au...

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE Un martor al Poliţiei a murit după ce i s-au retezat mâinile și picioarele cu toporul VIDEO

7
DISTRIBUIȚI
suspect crima tigvaiu mare
Unul dintre suspecţi, dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin Foto: Cristi Franţ

Crimă sinistră, azi noapte, în localitatea  Ticvaniu Mic, din județul Caraș Severin – un bărbat de 39 de ani a murit după ce toate membrele i-au fost tăiate cu toporul. Din anchetă a reieșit că atacul ar fi fost pus la cale de doi bărbați. În noaptea de sâmbătă spre duminică cei doi l-au acostat, pe o stradă lăturalnică din satul Ticvaniu Mic, l-au bătut crunt, iar când acesta zăcea pe jos, neputinicios, unul din agresori i-a retezat mâinile și picioarele cu toporul.


Mama victimei a povestit că „m-a strigat un vecin ieşi că l-au tăiat pe copilul tău . Când am ajuns la el mi-a spus că Visca şi cu Cocora mi-au tăiat picioarele. Numai copilul meu a mers cu poliţistul că numai el a avut curajul. Acum mi l-au aranjat”, conform infocs.ro.

Bărbatul atacat a fost, conform membrilor familiei, martor în mai multe dosare penale legate de furturile de lemn. Atacul de azi noapte a fost cel de al doilea, după un altul petrecut în vara anului trecut. Ulterior, agresorii i-au cerut să-li retragă plângerea, dar bărbatul a refuzat.

Victima a fost transportată la spitalul din Oravița, apoi la Reșița, unde a și decedat ca urmare a rănilor. Procurorul de caz a anunțat că au fost reținuți doi suspecți în acest caz, care au recunoscut comiterea faptei.

7 COMENTARII

  1. Ce minciuni gogonate aruncati in ziar fara sa va informati ! Victima nu a fost nici pe departe un sfant,avea la activ multe dosare de furt,ultraj si un viol asupra unei babe de 80 ani,pt. care a fost arestat,iar procesul este in curs de judecata la Judecatoria Oravita. Informati-va prima data si apoi scrieti !

    • hector tu crezi ca trebuia sa moara in halu asta? ori ce ar fi facut este lege nu trebuie sa ne-o facem noi nu noi hotaram cum sa moara un om si cel de sus hotaraste soarta fiecaruia

  2. Victima a fost amenintată cu politia de fata cînd a fost martor, căi taie mâinile si picioarele, dar domni politisti nu au facut nimic, ca la pasti nu mai primeau mielul si purcelul de la sora criminalului.Acum victima este în pământ si ei bine mersi traiesc pe banii statului(criminali). Ar trebui săi verifice cineva si pe „domni” Politisti.Dar cine ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.