Cum să îți sărbătorești dragostea, la Arsenal Park (P)

Cum să îți sărbătorești dragostea, la Arsenal Park (P)

0
DISTRIBUIȚI

arsenal 1

I.L.Caragiale spunea despre luna februarie: ”Carnavalul este în putere. Câți nu vor rămâne becheri se vor căsători. Balurile mascate vor hotărî pe mulți căsătoriți să pornească jalbă de despărțenie.” Ei bine, în ultimii ani, cu atât mai mult s-a împământenit ideea că luna februarie este luna dragostei. Ne-am obișnuit să sărbătorim Ziua Sfântului Valentin și Dragobetele, pe 14, respectiv 24 februarie.

Trecând peste însemnătatea acestor sărbători, noi ne-am adaptat și ne-am lăsat purtați de val… de valul comercial. Modurile în care se celebrează în mod special Sfântul Valentin sunt diverse, de la trandafiri roșii la cine romantice, la ciocolată și alte cadouri mai mult sau mai puțin scumpe.


Ce considerăm noi important ar trebui să fie timpul de calitate petrecut împreună. Timp care poate fi cel mai prețios lucru din lume. Fiecare își trăiește dragostea cum simte, însă noi ne adresăm celor care preferă un get-away romantic și liniștit.

Propunerea Arsenal Park pentru Valentine’s Day este pe cât de simplă, pe atât de accesibilă tuturor. Poți alege să petreci noaptea de 14 februarie sau… un weekend întreg cu persoana iubită.  De asemenea, puteți rămâne doar în cameră sau… puteți să vă relaxați la centrul SPA Arsenal. Puteți să faceți plimbări lungi prin parc, bucurându-vă unul de compania celuilalt sau… vă puteți alătura și altor activități Arsenal Park. Recomandarea noastră completă se regăsește pe www.arsenalpark.ro.

În final, ne aducem aminte de versiurile unui alt scriitor – Adrian Păunescu: ”Iubiți-vă pe tunuri!”. Da, avem și Camere Tun, însă în oferta noastră de Valentine’s Day avem doar Camere Ofițer de această dată…

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@arsenalpark.ro sau la numărul de telefon: 0730 019 299. Mai multe informații, pe www.arsenalpark.ro.